Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ο δικός μας Μιχάλης Παρμάκης νικητής στο 12ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Ο πανελληνιονίκης Μιχάλης Παρμάκης είναι ο πρώτος Έλληνας που τερματίζει πρώτος στα 12 χρόνια του θεσμού του διεθνούς μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης.

Ο Μιχάλης Παρμάκης είναι ο νικητής του 12ου Διεθνή Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» 42 χιλιομέτρων με χρόνο 2 ώρες, 28 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα.

Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός

Αλλάζει ο καιρός, σύμφωνα με όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου, αφού μετά από ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο, από τη Δευτέρα έρχεται μίνι κακοκαιρία, που θα αφήσει και λίγα χιόνια στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο μετεωρολόγος στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ-3:

Μαρτυρία του φοιτητή που ξυλοκοπήθηκε: Με χτυπούσαν στο κεφάλι

Τον κυνήγησαν αρκετά και έτρεχε το παιδί. Και ξεφύτρωσαν και άλλοι από γύρω, συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και μαζεύτηκαν και τον χτύπησαν και τον σέρνανε στην Παππαδά, τέσσερα τετράγωνα και του λέει θα πάμε στα γραφεία κτλ, εσύ μας έσπασες τα γραφεία και κάτι τέτοια και βρισιές κτλ. Και τον χτυπούσαν κάτω με κλοτσιές, γροθιές στο κεφάλι με σκοπό να τον σκοτώσουν.
Γιατί την γλίτωσε εκ θαύματος.

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που βρέθηκε στη λίμνη Πολυφύτου

Ανασύρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Απριλίου το πτώμα που εντοπίστηκε νωρίτερα στη λίμνη Πολυφύτου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τον 45χρονο άντρα από το Λιβαδερό Κοζάνης που αγνοούνταν τις τελευταίες ημέρες και με σημείωμα που άφησε ο ίδιος, όλα έδειχναν πως έπεσε στη λίμνη.