Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Μενίδι: Θρίλερ με τον 23χρονο Ρομά που ομολόγησε. Είναι όντως ο δράστης;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της σύλληψης του 23χρονου Ρομά που φέρεται να ομολόγησε ότι από τα δικά του σκάγια πέθανε το 11χρονο αγοράκι στο Μενίδι.
Ο νεαρός συνελήφθη χθες το πρωί και ομολόγησε ότι αυτός πυροβόλησε με καραμπίνα, με αποτέλεσμα από αδέσποτη σφαίρα να πέσει νεκρό το παιδί στη σχολική γιορτή.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Νέο κύμα κακοκαιρίας την Κυριακή

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου πέρασε, αλλά το καλοκαίρι... αρνείται να έρθει! Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που χαλάει τα σχέδια όσων σκόπευαν να περάσουν την Κυριακή σε μια παραλία.

Νεκρός ο αρχηγός του ISIS μετά από επιδρομή, σύμφωνα με τη συριακή τηλεόραση

Η συριακή τηλεόραση μετέδωσε πως ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους, Abu Bakr al-Baghdadi, είναι νεκρός μετά από επιδρομή κυβερνητικών αεροσκαφών στη Ράκα, όπως αναφέρει η Daily Mail.
Ωστόσο, και άλλες φορές κατά το παρελθόν διεθνή μέσα μετέδωσαν ανακριβώς πως ο αρχηγός των ακραίων ισλαμιστών είναι νεκρός.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στην Κοζάνη – Τι είπε για το ζήτημα του χρέος της χώρας και για τα γεωπολιτικά θέματα

Η χώρα έχει σχέδιο για να βγει από την επιτροπεία και η Κυβέρνηση παλεύει να ρυθμίσει το ζήτημα του χρέους και της ρευστότητας, επισήμανε χθες το βράδυ (10/6/2017) από την Κοζάνη ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας σε εκδήλωση του «ΠΡΑΤΤΩ».

Αεροφωτογραφίες από το Ορυχείο Αμυνταίου μετά την κατολίσθηση

Σοκαριστικές  εικόνες του Ορυχείου Αμυνταίου μετά την κατολίσθηση .

"Bιβλική καταστροφή" στο ορυχείο Αμυνταίου: Bίντεο

 2 βίντεο από την καταστροφή που εξελίχθηκε χθες το πρωί στο ορυχείο Αμυνταίου.
Αποτέλεσμα η ολική καταστροφή 3 καθολικών εκσκαφέων και το ολοκληρωτικό κλείσιμο του ορυχείου.