Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Πανελλαδικές 2017: Αυλαία τη Δευτέρα με Μαθηματικά και Ιστορία.

Συνεχίζονται οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ τη Δευτέρα. Η αγωνία για τους χιλιάδες υποψηφίους κορυφώνεται μιας και είναι η τελευταία μέρα των εξετάσεων για τα ΓΕΛ. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και την Ιστορία Γενικής Παιδείας.

Άγαμοι Θύται pocket στην Κοζάνη

Μια παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη
Την Κυριακή 9 Ιουλίου στη Νέα Χαραυγή Κοζάνης

Ελληνο-αλβανικές μπίζνες: Κοκαΐνη στα μεγάλα σαλόνια Αθήνας και Μυκόνου

Από τη μία, ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες και παράγοντες του ποδοσφαίρου με το όνομα του να έχει εμπλακεί σε υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων της ΣΕΚΑΠ και να βρίσκεται στη λίστα των μεγαλοφειλετών του ελληνικού Δημοσίου με χρέη κοντά στα 21.000.000 ευρώ.

Λασσάνεια 2017: Η παράσταση «Μαζώχτρα» του Αργύρη Εφταλιώτη στην Ξηρολίμνη Κοζάνης

«Πού καιρός και πού κεφάλι να στοχαστούνε,
να βρούνε τη φύτρα και τη ρίζα τού κακού.
Όλοι φρενιασμένοι τρέχανε…»

Θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ:
Η «Μαζώχτρα» του Αργύρη Εφταλιώτη , σε σκηνοθεσία Κώστα Παπακωνσταντίνου.
ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ 2017-Δήμος Κοζανης

Παραλίγο να σκοτώσει τον φίλο του στο κυνήγι

Λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία η κυνηγετική εξόρμηση για δυο νεαρούς στα Τρίκαλα, καθώς ο ένας 26χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο Τρικάλων με τραύματα από σκάγια τα οποία δέχθηκε στην κοιλιακή χώρα από την κυνηγετική καραμπίνα του συνομήλικου φίλου του!

Μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή 18 Ιουνίου

Φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός την Κυριακή (17.06.2017).  Συγκεκριμένα, στην Πελοπόννησο, τη Στερεά την Εύβοια, τις Σποράδες και πιθανώς πρόσκαιρα στην Χαλκιδική, τις Κυκλάδες και το ανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.