Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Τι θα συμβεί στη Γη στις 11.01 μμ. το βράδυ της Δευτέρας

Ο Διονύσης Σιμόπουλος, καθηγητής Αστροφυσικής εξηγεί  τι θα συμβεί στις 11.01 μ.μ. της Δευτέρας 3 Ιουλίου.

Πριν από μια περίπου εβδομάδα ξεκίνησε και επίσημα το Καλοκαίρι παρ’ όλο που στην εποχή αυτή περιλαμβάνεται και όλος ο Ιούνιος, στην ουσία δεν είναι έτσι.

Αυτοκίνητο έπεσε μέσα στη λίμνη της Καστοριάς

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής 2 Ιουλίου στη λίμνη της Καστοριάς, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στην λίμνη.

Δείτε το βίντεο

Επιμελητήριο Κοζάνης: Καλούνται οι εμπορικές επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην «Εκπτωτική Κάρτα»

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους της Π.Ε. Κοζάνης στηρίζει την τοπική αγορά προβαίνοντας στην έκδοση «Εκπτωτικής Κάρτας». Με την επίδειξη της κάρτας αυτής θα παρέχεται συγκεκριμένη ποσοστιαία έκπτωση στα προμηθευόμενα είδη από τα καταστήματα – επιχειρήσεις, που θα δηλώσουν στο Επιμελητήριο ότι επιθυμούν να εγγραφούν στη «λίστα» των επιχειρήσεων που θα στηρίξουν την προσπάθεια.

Τα playsuits που θα φοράμε από το πρωί ως το βράδυ

Τα playsuits τα αγαπάμε γιατί εκτός του ότι είναι η καλοκαιρινή και πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή της σαλοπέτας, είναι και μια λύση για τις φορές που θέλουμε να δείχνουμε "ντυμένες" χωρίς να ψάχνουμε ώρες ποιο κομμάτι θα συνδυάσουμε με τι.

Νερό με άδειο στομάχι το πρωί: Τι δημιουργεί στον οργανισμό

Μπορεί να απολαμβάνετε ένα ποτήρι καφέ το πρωί, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει για το καλό του οργανισμού σας, το απλό, καθαρό νερό.Και ενώ φυσικά ένα ποτήρι νερό είναι καλό ανά πάσα στιγμή, αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως είναι ευεργετικό για την υγεία σας, όταν το πίνετε το πρωί με το που σηκώνεστε από το κρεβάτι.

Δείτε γιατί:

Για ποια αγαθά και υπηρεσίες μειώνεται ο ΦΠΑ από το 24% στο 13%

Μειωμένος από το 24% στο 13% είναι ο συντελεστής ΦΠΑ που ισχύει από σήμερα, 1η Ιουλίου, για μια σειρά αγαθών και υπηρεσιών που συνδέονται κυρίως με την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή.

Καταιγίδα εισφορών και απότομη προσγείωση το φθινόπωρο για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Απότομη "προσγείωση" περιμένει τους ελεύθερους επαγγελματίες μετά το καλοκαίρι.
Και αυτό, γιατί θα πλησιάσει ο χρόνος κατά τον οποίο θα λήξουν οι νέες προθεσμίες εξόφλησης των περσινών εισφορών προς το τέως ΕΤΑΑ και τον τέως ΟΓΑ, θα γίνει ο υπολογισμός των εισφορών με βάση το περσινό καθαρό δηλωτέο εισόδημα, ενώ θα έλθουν τα πρώτα ειδοποιητήρια για τις εισφορές υπέρ της επικουρικής ασφάλισης και του εφάπαξ.

Ως και 10 βαθμοί πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα στην Κοζάνη

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα παρουσιαστεί σε όλη την Ελλάδα από αύριο Δευτέρα.
Στην Κοζάνη ο καιρός θα παρουσιάσει καθαρό ουρανό, μείωση της θερμοκρασίας στους 26 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Νέο λύκειο από Σεπτέμβρη και οι Πανελλαδικές παραμένουν

Νέο λύκειο φέρνει από τον Σεπτέμβριο το Υπουργείο Παιδείας, με την υπογραφή του Κώστα Γαβρόγλου.Αλλαγές στις ώρες, ψαλίδι στα διδασκόμενα μαθήματα, μείωση των μαθημάτων στις ενδοσχολικές εξτάσεις, υποχρεωτική φοίτηση στο Λύκειο, είναι κάποια από όσα θα έχει ο «μπαχτσές»