Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Τι οφείλουν οι Έλληνες στην Εφορία

Οι Έλληνες δεν είναι μπαταχτσήδες και κακοπληρωτές. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από την ανάλυση των οφειλών τους στην Εφορία και το Δημόσιο γενικότερα.
Εκατομμύρια άνθρωποι δυσκολεύονται να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τουςΕκατομμύρια άνθρωποι δυσκολεύονται να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, αλλά η εικόνα θέλει προσεκτική ανάλυση γιατί μέχρι τώρα εξάγονται λανθασμένα και άδικα συμπεράσματα.

Φως στη δολοφονική επίθεση στον Αμερικανό τουρίστα ρίχνουν τα βίντεο

Τα βίντεο μέσα και έξω από το γνωστό μπαρ του Λαγάνα μίλησαν... Είπαν πολλά και έδειξαν ακόμα περισσότερα με αποτέλεσμα να συλληφθούν μέχρι τώρα 8 άτομα. Όλα τους κατηγορούνται ότι σκότωσαν ένα παιδί μόλις 22 ετών.

Νέο κύμα καύσωνα από την Τρίτη: Σε ποιες περιοχές θα χτυπήσει κόκκινο

Λίγες ημέρες μετά το πρώτο κύμα καύσωνα του καλοκαιριού, προ των πυλών είναι ακόμη ένα καυτό τριήμερο, που ξεκινά από την Τρίτη.
Τα μετεωρολογικά στοιχεία «δείχνουν» ότι ο υδράργυρος θα… σκαρφαλώσει μέχρι και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

«Δεκατιανό για το παιδί – Στήριξη στην οικογένεια» – Επιτυχημένη η κοινωνική δράση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος έχοντας ολοκληρώσει την κοινωνική του δράση «Δεκατιανό για το παιδί – Στήριξη στην οικογένεια» από την έναρξη μέχρι και τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2016-17, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά επαγγελματικές, κοινωνικές ομάδες και ευαίσθητους πολίτες, που όλοι μαζί συνέβαλλαν στην υλοποίησή της.

Τη Δευτέρα η εκταμίευση των 7,7 δισ. της δόσης

Συνολικά 6,9 δισ. ευρώ θα διατεθούν για την εξόφληση χρέους και 800 εκατομμύρια ευρώ για την εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου
Μετά από πολλούς μήνες καθυστέρησης ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) ενέκρινε χθες την τρίτη δόση προς την Ελλάδα ύψους 8,5 δισ. ευρώ.

Κοζάνη: Φίδι σε κατάστημα παιδικής ένδυσης.Επιχείρηση απομάκρυνσής του από την Πυροσβεστική

Αναστάτωση προκλήθηκε από την εμφάνιση φιδιού σε κατάστημα παιδικής ένδυσης στην πόλη της Κοζάνης

Το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουλίου έκπληκτοι οι πελάτες του καταστήματος αλλά και το προσωπικό διαπίστωσαν την παρουσία φιδιού και συγκεκριμένα δεντρογαλιάς, μήκους ενός μέτρου περίπου, εντός του καταστήματος.