Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Η οικειότητα σκοτώνει το πάθος;

Όσο πιο οικεία νιώθουμε με τον σύντροφό μας, τόσο πιο εύκολα μπορεί να υποχωρήσει η ερωτική έλξη μεταξύ μας. Αυτό είναι το συμπέρασμα σύμφωνα με μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε από μία ομάδα ερευνητών από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ.

Οδηγίες προστασίας από δράστες που ψαρεύουν προσωπικά δεδομένα

Οδηγίες προστασίας προς του πολίτες εξέδωσε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την αντιμετώπιση της απειλής που διατρέχουν από αγνώστους, οι οποίοι υπόσχονται χορήγηση χρημάτων ή δανείου και ζητούν από τους χρήστες του διαδικτύου προσωπικά τους δεδομένα.

Σε συναγερμό η ΕΛΑΣ για χτύπημα από τζιχαντιστές - μοναχικούς λύκους

Ενώ δεν θεωρείται πιθανή τρομοκρατική ενέργεια μεγάλης κλίμακας, εντούτοις αξιωματούχοι σημειώνουν ότι είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθεί μεμονωμένο περιστατικό ισλαμιστικής τρομοκρατίας

Προβληματισμό στις αρχές προκάλεσε ένα περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Jazz και blues ήχοι ξεσήκωσαν τον κόσμο στην έναρξη του φεστιβάλ στην Κοζάνη

Ένα μοναδικό τετραήμερο φεστιβάλ jazz και blues ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου στον εξαιρετικά ατμοσφαιρικό χώρο της Αποθήκη του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Εξαιρετικοί μουσικοί ταξίδεψαν σε μοναδικά μελωδικά μονοπάτια τον κόσμο που παραβρέθηκε.

Αλλάζει ο καιρός. Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια την Κυριακή

Προσκαιρη μεταβολή του καιρου αναμένεται για την Κυριακή με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και βόρεια χώρα και βελτίωση από το βράδυ. Σύμφωνα με το δελτίο καιρού της ΕΜΥ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αιθριος.

Κοζάνη: Εκδήλωση μνήμης στην Ποντοκώμη

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους εκτελεσθέντες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης (ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ) και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), διοργανώνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:00 το πρωί  στο μνημείο των πεσόντων στην Ποντοκώμη το παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κοζάνης και η ΚΟΒ Ποντοκώμης του ΚΚΕ