Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Η κατάρα των Πόρσε: Tα μοιραία τροχαία χρυσών κληρονόμων

Η κατάρα της Πόρσε για τους διαδόχους γνωστών εταιριών «χτύπησε» και στη Βρετανία, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του βαθύπλουτου ιδιοκτήτη των Accessorize και των Monsoon. Οπως και ο Απόστολος Βακάκης, ο Πίτερ Σάιμον έχασε τον 32χρονο μοναχογιό του, Τζορτζ, σε τροχαίο δυστύχημα με μοντέλο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας πανομοιότυπο με εκείνο του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo.

Πρόγραμμα εορτασμού για την 105η Επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης της Κοζάνης από τον Τουρκικό Ζυγό

TETAΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

1. Γενικός σημαιοστολισμός από τις 08:00 π.μ. μέχρι και τη δύση του ήλιου.
2. Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων, ΝΠΔΔ και Τραπεζών από τη δύση του ήλιου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής.
3. Ώρα 07:30 έως 08:25 Παιάνιση εωθινού από τη Στρατιωτική Μουσική και την ΠΑΝΔΩΡΑ.

Δυτική Μακεδονία : Έπεσαν τα πρώτα χιόνια

Όλο και πιο χειμωνιάτικος γίνεται ο καιρός με τα πρώτα χιόνια να είναι γεγονός. Το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία από το πρωί του Σαββάτου (07.10.2017) έφερε μαζί του και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Φλώρινας.

Πότε ήρθαν τα πρώτα αυτοκίνητα στην Ελλάδα. Βίντεο

Το 1896 η Αθήνα ετοιμάζεται να δεξιωθεί του Πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι αλλαγές  στον συγκοινωνιακό της χάρτη έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη δεκαετία.

130 περίπτερα στην 33η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

ΣΤΟ 90% Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ – ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

Με καλούς οιωνούς για μια επιτυχημένη διοργάνωση , καλύτερη από πέρυσι , με περισσότερους εκθέτες, θα πραγματοποιηθεί η 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, που θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στην Κοζάνη. 

Οι επτά προφητείες του Bill Gates που βγήκαν αληθινές

Πριν από 18 χρόνια -το 1999- ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Business @ the speed of thought” (Δουλειές στην ταχύτητα της σκέψης), στο οποίο, ούτε λίγο ούτε πολύ, έκανε προβλέψεις για το μέλλον.

Κοζάνη: Χαμός σε κατάστημα όταν ο ιδιοκτήτης κατάλαβε πως μπήκαν ελεγκτές – Φωνές, απειλές και μηνύσεις

Σκηνές απείρου κάλλους σε κατάστημα στην Κοζάνη. Ο ιδιοκτήτης βρέθηκε απέναντι από ελεγκτές που του ζήτησαν τα στοιχεία της επιχείρησής του...
Πρωτοφανείς για την Κοζάνη σκηνές, εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε γνωστό κατάστημα, στο κέντρο της πόλης, όταν ο ιδιοκτήτης του αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο από ελεγκτές του ΣΔΟΕ (Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων) Γρεβενών.