Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

"Να αρπάξουν τις ευκαιρίες" κάλεσε τους νέους ανθρώπους, η ερευνήτρια Φωτεινή Αγραφιώτη μιλώντας σε εκδήλωση για την Καινοτομία και την νεοφυή επιχειρηματικότητα

Η ερευνήτρια Φωτεινή Αγραφιώτη μιλώντας σε εκδήλωση για την  «Ανοιχτή Καινοτομία» στην Κοζάνη κάλεσε τους νέους επιστήμονες και τους υποψήφιους ερευνητές να αντιμετωπίσουν τα χρόνια προβλήματα της χώρας, ακόμη και αυτά της καθημερινότητας που πολλές φορές μας αγανακτούν «ως εν δυνάμει επιχειρηματικές ευκαιρίες».

Αγωγή - μαμούθ στον Mr. Jumbo από τον Υπάτιο Πατμάνογλου για το δυστύχημα με την Πόρσε

Εχουν περάσει εννέα μήνες από το τροχαίο με την Πόρσε στην Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας, αλλά οι επόμενες εβδομάδες φαίνεται πως θα φέρουν εξελίξεις καθώς η πλευρά της οικογένειας Πατµάνογλου κατέθεσε αγωγή και διεκδικεί αποζημώση 1,5 εκατ. ευρώ.

Στοιχεία - σοκ: Πάνω από 4.500 βιασμοί το χρόνο στην Ελλάδα

Στοιχεία σοκ για τους βιασμούς στη χώρα μας.Περισσότεροι από  4.500 βασσμοί  το χρόνο στην Ελλάδα
Ωστόσο, ένα μικρό μόνο ποσοστό βιασμών καταγγέλλεται στις Αρχές, ενώ στη χώρα μας έχουμε έναν από τους χαμηλότερους δείκτες καταγεγραμμένων βιασμών στην Ευρώπη.

Κάλυμνος: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου. Δεν πυροβολήθηκε.

Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ρόδου που έφτασε νωρίτερα στην Κάλυμνο διαπίστωσε πως το θανατηφόρο πλήγμα στο μέτωπο του άτυχου φοιτητή προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο και όχι από πυροβολισμό.

Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Εγώ είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν!

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει μια νεαρή γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η χαμένη από το 2007, όταν εξαφανίστηκε στη διάρκεια διακοπών της οικογένειάς της στην Πορτογαλία.

Ο Πήτερ Παν «Πετάει» στην Κοζάνη το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Το «Θέατρο του Βορρά», ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι στους αιθέρες επιλέγοντας την ιστορία του Πήτερ Πάν, του παιδιού που ποτέ δεν μεγαλώνει και μας προσκαλεί να πετάξουμε μαζί του στο Δεύτερο άστρο δεξιά και ευθεία μέχρι το πρωί!
H ιστορία μας ξεκινάει μια νύχτα γεμάτη αστέρια όταν Πήτερ Πάν προσγειώνεται στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ, για να τους μάθει να πετάνε και να τους ταξιδέψει στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί θα συναντήσουν την Τίνκερμπελ, την Τάιγκερ Λίλυ, τα Χαμένα Παιδιά, τις γοργόνες αλλά και τον Κάπτεν Χούκ με τους πειρατές του.

Βασικό ζήτημα για το σχεδιασμό της Κοζάνης η διαμόρφωση του χώρου του ΟΣΕ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Κοζάνης, στο Κοβεντάρειο.
Κατά τη διαδικασία διαβούλευσης τέθηκαν βασικά θέματα που αφορούν το Δήμο Κοζάνης και το σχεδιασμό της πόλης για το διάστημα που έρχεται. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν τα βήματα που έχουν γίνει προς την ένταξη ενός μεγάλου μέρους της πόλης στο ΕΣΠΑ για ανάπλαση, διαμόρφωση και επανάχρηση χώρων, με σκοπό την αναζωογόνηση περιοχών που σήμερα είναι νεκρές.