Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Η διαθήκη - μυστήριο που είχε αφήσει ο Γιώργος Βακάκης λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα

Τρεις μόλις μήνες πριν το δυστύχημα (στις 30 Νοεμβρίου 2016) που έγινε με την Πόρσε και κόστισε τη ζωή της γυναίκας και του γιου του Υπάτιου Πατμάνογλου και του γιου του ιδιοκτήτη του Jumbo, Γιώργου Βακάκη, ο τελευταίος, σύμφωνα με την Real News, είχε αφήσει ιδιόγραφη διαθήκη, την οποία οι συγγενείς του δεν έχουν αποποιηθεί.

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ 2017-2018"- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου ξεκινάει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης στα πλαίσια μιας όμορφης  γιορτής !!!

Δείτε το πρόγραμμα ...


Μετεωρολογική βόμβα για το Δεκέμβριο. Οκτώ επιστήμονες προειδοποιούν

Ο φετινός Δεκέμβριος αναμένεται να είναι... ο πιο ψυχρός από το 2010 σε όλη την Ευρώπη, διαμηνύουν οκτώ μετεωρολόγοι που συμμετείχαν σε έρευνα του πρακτορείου Bloomberg.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου θα είναι ασυνήθιστα κρύο, προτού οι θερμοκρασίες επιστρέψουν σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Υπολογίστε online το δώρο Χριστουγέννων που δικαιούστε

Σειρά απαντήσεων σε βασικά ερωτήματα για το δώρο Χριστουγέννων δίνει στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα η ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της Συνομοσπονδίας.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ερευνά και καινοτομεί

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας καινοτομεί και στη βραχεία υπόστασή του, έχει κατορθώσει να έχει αξιόλογο ερευνητικό έργο , και διακρίσεις. Παράλληλα, προχωράει με γοργούς ρυθμούς η Πανεπιστημιούπολη , μιας και το πρόβλημα με τα έγκοιλα λύθηκε. Παράλληλα το ίδρυμα είναι ανοιχτό σε συνεργασίες, όπως τόνισε μιλώντας στο ράδιοΛόγος ο αναπληρωτής πρύτανης Γιώργος Μαρνέλλος.