Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ζητά 3,3 εκατ. ευρώ από τον Mr Jumbo – 2,4 εκατ. ευρώ δίνει η ασφαλιστική

Μνήμες από το φρικιαστικό τροχαίο με την Porsche του Γιώργου Βακάκη στην εθνική οδό, ξύπνησαν σήμερα, Τρίτη, στην Ευελπίδων.
Οι σκηνές που θύμισαν κινηματογραφική ταινία και έκαναν το πανελλήνιο να ανατριχιάσει, ήρθαν σήμερα και πάλι στη μνήμη με τη συζήτηση της αγωγής που έχει καταθέσει η πλευρά Πατμάνογλου σε βάρος του Απόστολου Βακάκη και ιδιοκτήτη της Porsche, η οποία έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο
 αυτοκίνητο που επέβαινε η οικογένεια.


Σύμφωνα με το star.gr, παρών στη σημερινή συζήτηση ήταν ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος ζητά από την οικογένεια Βακάκη περίπου 2 εκατ. ευρώ, ενώ 1,3 εκατ. ευρώ αξιώνουν οι υπόλοιποι συγγενείς.

Η οικογένεια Βακάκη δεν παρέστη στο δικαστήριο, ενώ η ασφαλιστική εταιρεία παραστάθηκε δια της δικηγόρου της, Χρύσας Σαλαβράκου.

Όπως υποστήριξε η δικηγόρος, η ασφαλιστική συνομολόγησε την υπαιτιότητα και πρόσθεσε πως η οικογένεια Βακάκη έκανε συμβιβαστική πρόταση στον Υπάτιο Πατμάνογλου και στην οικογένεια της συζύγου του, ύψους 2,4 εκατ. ευρώ, πρόταση όμως που απέρριψαν, καθώς αξιώνουν συνολικό ποσό, ύψους 3,3 εκατ. ευρώ.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ένας ξάδελφος της συζύγου του Πατμάνογλου, ο οποίος όπως είπε από τη στιγμή που είδε να ξεκληρίζεται μπροστά στα μάτια του η οικογένειά του είναι σε κατάσταση σοκ και έχει σταματήσει η ζωή του.

«Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειες τους. Ο Υπάτιος μετά το δυστύχημα δε μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δε νομίζω να τα καταφέρει», κατέθεσε ο στο δικαστήριο.

Η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.


Η τραγωδία

Οδηγός ο γιος του επιχειρηματία, Γιώργος Βακάκης ο οποίος σκοτώθηκε όπως και ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, που ήταν συνοδηγός. Στο άλλο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει για να πάει στην τουαλέτα ο Υπάτιος Πατμάνογλου, βρίσκονταν εκείνη την ώρα η σύζυγος και το παιδί τους.

Οι δυο νεαροί με την Porsche πήγαιναν παραμονή Καθαράς Δευτέρας στην Αράχωβα, όταν ο Γιώργος Βακάκης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αφού έφερε χτύπησε σε κάποιο σημείο του δρόμου, μπήκε στο παράπλευρο πάρκινγκ της εθνικής οδού και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν ακαριαίο θάνατο οι δύο επιβάτες της Porche αλλά και η Αποστολία Πατμάνογλου με τον μικρό Παύλο που επέβαιναν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου