Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Πέντε επιλογές για διαμονή στην ελληνική φύση

Η άνοιξη έχει ξεκινήσει επίσημα, «ξετυλίγεται» μπροστά μας και η φύση αυτή την εποχή βρίσκεται στα καλύτερά της. Απολαύστε τη με διαμονή σε πέντε μέρη που θα σας στείλουν σε μαγικά τοπία, ώστε να την χορτάσετε.





Alsos House, Καλαμπάκα (από 140 ευρώ/βραδιά)

Το ιδιαίτερο φυσικό φαινόμενο των Μετεώρων απλώνεται μπροστά στα πόδια σας από το μπαλκόνι του Alsos House, ένα κατάλυμα που απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και βρίσκεται στην παλιά πόλη της Καλαμπάκας, σε απόσταση αναπνοής από το μονοπάτι πεζοπορίας της περιοχής. Εκεί θα βρείτε ένα χαλαρωτικό και φιλικό περιβάλλον με εκπληκτική θέα στα Μετέωρα και διάφορα δωμάτια, κατάλληλα για μεμονωμένους ταξιδιώτες, για ομάδες και για οικογένειες. Στα συν προσθέστε ότι το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην Καλαμπάκα.



Faraggi Guesthouse, Καλάβρυτα (από 50 ευρώ/βραδιά) 

Βρίσκεται δίπλα στο φαράγγι του Βουραϊκού, ώστε να απολαύσετε τη φύση του φαραγγιού σε κοντινή απόσταση και προσφέρει καταλύματα με τζάκι, για να ζεσταθείτε και να φτιάξετε ατμόσφαιρα. Περιβάλλεται από έναν καταπράσινο κήπο με παιδική χαρά, ενώ βρίσκεται 5 χιλιόμετρα από Καλάβρυτα, αν επιθυμείτε βόλτα. Η πέτρα και το ξύλο κυριαρχεί σε όλα τα στούντιο, αλλά το βασικότερο είναι το μπαλκόνι με θέα στον ποταμό Βουραϊκό και τα γύρω βουνά. Στην τιμή περιλαμβάνεται και χορταστικό, πλούσιο πρωινό για να ξεκινήσει καλά η μέρα.



Grand Forest, Μέτσοβο (από 85 ευρώ/βραδιά)

Με τοποθεσία στην πλαγιά ενός λόφου της Πίνδου και πευκόδασος να το περιβάλλει, το Grand Forest, όπως φανερώνει και η ονομασία του είναι το μέρος που δεν θα σας λείψει το πράσινο. Με απαλά χρώματα σε δωμάτια και σουίτες και γκουρμέ εστιατόριο με κομψή διακόσμηση και μπαρ με θέα στο βουνό, το Grand Forest Μοιάζει ιδανική λύση διαμονής για μια απόδραση στο Μέτσοβο. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν φάρμα με άλογα και κέντρο σπα με εσωτερική πισίνα, υδρομασάζ και σάουνα, αν θέλετε να καλομάθετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας, κι αν αναζητάτε βόλτες, το κέντρο του Μετσόβου απέχει 15 λεπτά οδικώς, ενώ τα Ιωάννινα είναι 52 χιλιόμετρα μακριά. Στην τιμή περιλαμβάνεται και εξαιρετικό πρωινό.



Feggarognemata Suites, Τρίκαλα Κορινθίας (από 93 ευρώ/βραδιά)

Με άριστο πρωινό στην τιμή, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε στο διαμέρισμα, αφού σας παρέχονται όλα τα υλικά, με σουίτες που συνδυάζουν διακριτικά και όμορφα στοιχεία από την περιοχή των Άνω Τρικάλων, όπως είναι τα γήινα χρώματα και τα φυσικά υλικά, με πανοραμική θέα σε φύση και βουνά, το Feggarognemata Suites είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές της περιοχής. Η βαθμολογία του, άλλωστε, που φτάνει στα 9,9 στο booking.com, τα λέει όλα.



Ξενώνας Εντερνέ, Νυμφαίο, (από 64 ευρώ/βραδιά)

Βρίσκεται στο κέντρο του πανέμορφου Νυμφαίου, είναι πέτρινο και  συνδυάζει τόσο αρμονικά παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία, που θα σας συνεπάρει. Τα δωμάτια στο Guesthouse Enterne είναι διακοσμημένα με ζεστά χρώματα και έχουν θέα στο γραφικό τοπίο, αλλά αν θέλετε κι άλλη φύση και δράση, το περιβαλλοντικό κέντρο Αρκτούρος απέχει 1,5 χιλιόμετρο και το κέντρο ιππασίας του Σκλήθρου 14 χιλιόμετρα. Το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας βρίσκεται σε απόσταση 65 χιλιομέτρων, ενώ για μια βόλτα στη Φλώρινα, θα ταξιδέψετε ακόμη 24 χιλιόμετρα.






clickatlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου