Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Κοζάνη: Cross-visit επίσκεψη στην Δυτική Μακεδονία

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας/Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς (stakeholders) διοργανώνει την cross-visit επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μεταξύ 2 και 4 Μαΐου 2018, στο πλαίσιο του έργου ECOWASTE4FOOD, που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg Europe. 
Ο στόχος της επίσκεψης είναι η παρουσίαση από τοπικούς φορείς (stakeholders) σχετικούς με το αντικείμενο του έργου, σε εκπροσώπους επιλεγμένων φορέων και επιχειρήσεων από την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Πολωνία, καλών πρακτικών οικολογικής καινοτομίας για τη μείωση και αξιοποίηση των απορριμμάτων τροφίμων.

Η επίσκεψη θα ξεκινήσει σήμερα Τετάρτη  2η Μαΐου (1η ημέρα επίσκεψης) με την υποδοχή των επισκεπτών από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τον Διευθυντή του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.
Θα ακολουθήσει παρουσίαση των δράσεων της ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΑΡΣΙΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.





ert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου