Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

36α Λασσάνεια : 'Εναρξη την Τρίτη 19 Ιουνίου με Κατσιμίχα - Καζούλη και "Λευκή Νύχτα" για την αγορά της πόλης

Τα 36α Λασσάνεια του Δήμου Κοζάνης φέτος αρχίζουν με μία μεγάλη συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα και του Βασίλη Καζούλη, που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης!¨
 Λίγο πριν την Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής.
Την Τρίτη 19 Ιουνίου, ώρα 8.30 μ.μ.



 Την Τρίτη στην έναρξη των Λασσανείων συγκεντρώνουμε τρόφιμα για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη!

Τα 36α Λασσάνεια του Δήμου Κοζάνης φέτος αρχίζουν με μία μεγάλη συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα και του Βασίλη Καζούλη και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, την Τρίτη 19 Ιουνίου.



Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργήσει ειδικό στάντ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, στο οποίο θα γίνεται συλλογή τροφίμων για την Κοινωνική Τράπεζα τροφίμων του Δήμου, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορους πολίτες του Δήμου μας που τα έχουν άμεση ανάγκη.
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης εδώ και πέντε χρόνια λειτουργεί την Κοινωνική Τράπεζα Τροφίμων από την οποία εξυπηρετούνται εκατό (100) ωφελούμενοι κάθε δέκα ημέρες.

Τα προϊόντα που χρειάζονται είναι τα παρακάτω:

Ζυμαρικά – Όσπρια – Αλεύρι – Ζάχαρη – Λάδι – Γάλα – Είδη Υγιεινής – Απορρυπαντικά.
Επίσης διαχειρίζεται το συσσίτιο και διανέμει εκατό πενήντα μερίδες φαγητού καθημερινά για την κάλυψη των αναγκών συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.
Αυτή τη χρονιά τα Λασσάνεια αρχίζουν με δύο μεγάλους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, υπό τους ήχους διαχρονικών αγαπημένων τραγουδιών.



Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Βασίλης Καζούλης θα υποδεχθούν μαζί μας το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού, με τον πιο μελωδικό τρόπο.

Με νότες από αξέχαστα παλιότερα, αλλά και από νέα τραγούδια των δύο δημιουργών, που θα πλημμυρίσουν την ατμόσφαιρα.

Συμμετέχει ο Δημήτρης Καρράς. Την συναυλία ανοίγει ο Δημήτρης Γαύρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου