Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Βόϊο: Υπογραφή σύμβασης έργου οδοποιίας Πενταλόφου

Την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η πολύ κακή κατάσταση του οδικού δικτύου της εσωτερικής οδοποιίας της Τοπικής Κοινότητας Πενταλόφου Βοϊου, θα επιλύσει η σύμβαση που υπογράφηκε το πρωί, μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου Δημητρίου Λαμπρόπουλου και του αναδόχου του έργου.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης και τσιμεντόστρωσης σε δρόμους της Τοπικής Κοινότητας Πενταλόφου, όπου η κατάσταση τους είναι πολύ κακή, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν κατά την προηγούμενη χειμερινή περίοδο, αλλά και εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων και παρέλευσης πολλών ετών από την τελευταία συντήρησή τους.
Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα γίνουν σε δρόμους συνολικού μήκους 750μ. και μέσου πλάτους 3μ. και οι εργασίες τσιμεντόστρωσης θα γίνουν σε δρόμους συνολικού μήκους 200μ. και μέσου πλάτους 3μ.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 31.000 € και η χρηματοδότηση θα γίνει από το Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α΄ και Β΄ βαθμού.


ert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου