Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ισχυρό μήνυμα από το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο για την ονομασία της ΠΓΔΜ και τη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην πλατεία του Λευκού Πύργου, με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κεντρικό σύνθημα «Η Μακεδονία Είναι Ελλάδα».
Όπως ανέφεραν από το μικρόφωνο οι διοργανωτές, στις 15:00 ο κόσμος που βρίσκεται στην παραλία της Θεσσαλονίκης υπολογίζεται στις 400.000.  Η ΕΛ.ΑΣ (εκτίμηση στις 13:00) κατεβάζει το νούμερο στους περίπου 100.000 ανθρώπους, μιλώντας για 284 πούλμαν.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης. Βροχές και καταιγίδες από σήμερα το απόγευμα

Ο καιρός χαλάει από σήμερα το απόγευμα. Η ΕΜΥ, με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης ενημερώνει για τις περιοχές όπου θα σημειωθούν σφοδρές καταιγίδες, μέχρι και χιονοπτώσεις.

Η ΕΜΥ τονίζει πως πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής, 21.01.2018 με:

Όλη η Κοζάνη μία γροθιά για τον Αλέξανδρο

Σε μία γροθιά ενώθηκε όλη η Κοζάνη, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, για να στηρίξει τον μικρό Αλέξανδρο Μελισσινό στο μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του. Σύλλογοι, πολίτες, γνωστοί αθλητές, μεταξύ αυτών και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Θοδωρής Ζαγοράκης, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στην ανοιχτή εκδήλωση συμπαράστασης που συνδιοργάνωσε ο ΟΑΠΝ Κοζάνης με τον κοινωφελή οργανισμό του Δήμου, και ένωσαν τις φωνές τους για να ταξιδέψουν τα εμψυχωτικά μηνύματα μέχρι την Αθήνα, όπου βρίσκεται ο Αλέξανδρος με τους γονείς του.

Σύλλογος Εικαστικών Κοζανης Σ.Ε.Τ: Eκλογές και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Eκλογές και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ,από το Σύλλογο Εικαστικών Κοζανης Σ.Ε.Τ την Κυριακή 28/1/2018,στις 6.30 μμ στο Νοuvelle Rues .

Κοπή πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής»

Η διοίκηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 20:00, στο Μεζεδοπωλείο «Πέρπιρας» Ρήγα Φεραίου 6, τηλ. 2461032801.