Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες ξεκινάει η εβδομάδα

Nεφώσεις, κατά τόπους πυκνές με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται αύριο Δευτέρα, ενώ από το απόγευμα και το βράδυ θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και κατά τόπους με ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ στρεφόμενοι το βράδυ στα δυτικά σε δυτικούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως: Ο Μέγας Εσπερινός

Η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως:
Η άσκηση των αρετών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πέρα από την προσωπική ισχυρή θέληση, είναι απαραίτητη και η αγιαστική δύναμη της Εκκλησίας μας.
Έτσι οι άγιοι Πατέρες όρισαν, καταμεσής της αγίας Τεσσαρακοστής να προσκυνείται ο Τίμιος Σταυρός του Κυρίου, για να λαμβάνουμε οι πιστοί από αυτόν χάρη και δύναμη για να συνεχίσουμε με σθένος τον πνευματικό μας αγώνα.

Κοζάνη: Διακοπή ρεύματος την Κυριακή – Δείτε σε ποιες περιοχές

Την Κυριακή11-3-2018 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 12:00 στις εξής περιοχές της πόλης της Κοζάνης: στην οδό Γκέρτσου από την πλατεία Συντάγματος έως τον Ι.Ν Αγίου Κωνσταντίνου, τμήμα των οδών Αμμούδας, Ναουμίδου, Εράτυρας, Σιατίστης, Αρκαδίου, Καραβαγγέλη, Βογατσικού και στην ευρύτερη περιοχή του Ι.Ν Αγίου Κωνσταντίνου και του ΟΣΕ.