Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Καιρός: Συνεχίζονται οι τοπικές βροχές τη Δευτέρα

Γενικά αίθριος θα είναι οκαιρός τη Δευτέρα με τοπικούς όμβρους τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά κυρίως ορεινά.

Στα ανατολικά και νότια παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με βαθμιαία βελτίωση. Βόρειοι άνεμοι στα πελάγη 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους βλέπεις νεκρούς ανθρώπους στο όνειρό σου

Πολλοί ονειρευόμαστε συχνά νεκρούς ανθρώπους, ενώ συνήθως δεν συνειδητοποιούμε πόσο κοινά είναι τα όνειρα μας, στα οποία νεκροί έχουν έρθει ως επισκέπτες Επίσης, πολλοί άνθρωποι αγνοούν ότι οι «επισκέψεις» συγκεκριμένων νεκρών, αντιπροσωπεύουν περισσότερο πτυχές του εαυτού τους.

Στην Κοζάνη δεν χωρούν και αυτοκίνητα και πεζοί, στο Κουρί δεν χωράει ένα αναψυκτήριο για ηλικιωμένους και όχι μόνο;

Ακούσαμε από τον αντιδήμαρχο προγραμματισμού κ. Κώστα Δεσποτίδη ότι «δεν χωράμε και τα αυτοκίνητα και οι πεζοί και τα άτομα με αναπηρία και τα άτομα με ειδικές ανάγκες και οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά» μέσα στην Κοζάνη. 
Στο άλσος Κουρί που πολύ σύντομα μπαίνει ο εργολάβος πώς θα χωρέσουν τα άτομα με αναπηρία, οι ηλικιωμένοι και οι μαμάδες με τα καροτσάκια χωρίς αναψυκτήριο;

Μια «Ηλιαχτίδα» παιδικής χαράς στον Ιππικό Όμιλο Κοζάνης

Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα» διοργάνωσε μια ξεχωριστή Κυριακή στον Ιππικό όμιλο Κοζάνης των Πετρανών.

Καταγγελία Μαλούτα για τον αντιδήμαρχο Τελη Πουτακίδη: "πέφτει" άσφαλτος στις γειτονιές που υποδεικνύει ο αντιδήμαρχος

ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ  ΕΧΟΥΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ….ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

Πρόσφατα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα  έγινε  συντήρηση  του οδοστρώματος, αλλού λιγότερο αλλού περισσότερο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν   υφιστάμενες φθορές και προβλήματα.

«Φουσκωμένος» ΕΝΦΙΑ από τον Αύγουστο για 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες

Αυξήσεις θα δουν στον ΕΝΦΙΑ από τον Αύγουστο κιόλας, ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων για πρώτη φορά από τη θεσμοθέτηση του φόρου λόγω της αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών που θα ισχύσει από την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουνίου.

Ποιες εγγυήσεις απαιτούν τα funds για καθαρή έξοδο

Την τελευταία εβδομάδα έχει αρχίσει μια σειρά συναντήσεων για το ελληνικό χρέος –πέραν των επισήμων διαπραγματεύσεων–, που πρόκειται να αναδειχθεί ως το πλέον σημαντικό στοιχείο στη διαμόρφωση της τελικής συμφωνίας. Κυβερνητικό στέλεχος από το στενό επιτελείο της κυρίας Μέρκελ έχει αρχίσει σειρά επαφών με εκπροσώπους των μεγάλων επενδυτικών τραπεζών.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. : Ακρόαση για την Κοζανίτικη Οπερέτα «Αισθητικές Χαρές»

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης ανακοινώνει ακρόαση για την Κοζανίτικη Οπερέτα «Αισθητικές Χαρές» του Γιώργου Παφίλη που θα ανέβει τον Οκτώβριο του 2018 στην Αίθουσα Τέχνης.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 22 Ιουνίου στις 10.00 π.μ. στο Ωδείο Δ. Δημόπουλου (Βογατσικού 6, Κοζάνη) από τους κ.κ. Γιώργο Παφίλη και Δημήτρη Δημόπουλο και αφορά νέους και νέες έως 25 χρονών με δεξιότητες στο τραγούδι και την υποκριτική.