Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Γιορτή του πατέρα 2018: Το τρυφερό τραγούδι σε ένα συγκινητικό animation

Σήμερα Κυριακή 17 Ιουνίου, τρίτη Κυριακή του Ιούνη, είναι η Γιορτή του Πατέρα και αποτελεί την αφορμή για να μιλήσουμε και να τραγουδήσουμε γλυκά για τους πατεράδες όλου του κόσμου!

Με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα, ο Τεμπέλης Δράκος και ο Γιώργος Χατζηπιερής, παρουσιάζουν στον κόσμο το δεύτερο στη σειρά, μετά το Ελεφαντάκι, animation – video clip του αγαπημένου τραγουδιού «Για τον πατέρα» με την υπέροχη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη!

Πρέσπες: Υπογραφές για την Βόρεια Μακεδονία

Σε μια τελετή γεμάτη συμβολισμούς στη Μεγάλη Πρέσπα, τη λίμνη που ενώνει την Ελλάδα, την πΓΔΜ και την Αλβανία, υπογράφεται σήμερα η συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Καζάνι που βράζει οι ΑΝΕΛ. Παραιτήσεις στελεχών στη Μακεδονία.

Βαρύ είναι το κλίμα στους ΑΝΕΛ μετά την απόφαση να καταψηφίσουν τη συμφωνία για το Σκοπιανό αλλά να ψηφίσουν υπέρ της κυβέρνησης. Οι τοπικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα βρίσκονται σε αναβρασμό. Μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής της ΝΔ από τον βουλευτή Δημήτρη Καμμένο, που διεγράφη από την ΚΟ του κόμματος, τις τελευταίες ώρες καταγράφονται παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ στη Μακεδονία.

Συννεφιασμενη Κυριακή: Βροχές και καταιγίδες το σκηνικό του καιρού

Άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες είναι σήμερα (17/6) ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Τα φαινόμενα, τα οποία κατά τόπους θα είναι έντονα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και πιθανώς τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, το βράδυ θα εξασθενήσουν.