Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Καλύτερος ύπνος: Τι να αποφεύγετε λίγο πριν πέσετε στο κρεβάτι

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει πάση θυσία να αποφεύγετε λίγο πριν πέσετε στο κρεβάτι, προκειμένου να αποκοιμηθείτε ευκολότερα και να έχετε συνολικά ένα βαθύ και αναζωογονητικό ύπνο.

Η δεκαετία τού μετασχηματισμού – Πώς θα είναι ο κόσμος το 2030

Οι έξι κυρίαρχες τάσεις – Από την εργασία των 6 ωρών στη «Νομισματική Πολιτική 3» – 800 εκατομμύρια θέσεις εργασίας θα χαθούν λόγω τεχνολογικής προόδου.

Νέα απόφαση ΕΛ.ΑΣ.: Σε ποιους δρόμους επιτρέπεται προσωρινά η κυκλοφορία φορτηγών

Με ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. τροποποιεί προηγούμενη απόφαση απαγόρευσης της κίνησης των φορτηγών άνω του 1,5 τόνου ωφέλιμου φορτίου στους αυτοκινητόδρομους και το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας, ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την χώρα.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έξω από τα Σέρβια

Τροχαίο δυστύχημα, με έναν νεκρό, σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Ιανουαρίου, στην Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας, 2-3 χιλιόμετρα έξω από στα Σέρβια (προς Λάρισα), όταν Ι.Χ. αγροτικό, που οδηγούσε 50χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του κι έπεσε πάνω σε δέντρο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Κρύο: Τι να προσέχετε με τα θερμαντικά σώματα, το τζάκι και τη σόμπα

Τα θερμαντικά σώματα, οι σόμπες και τα τζάκια μπορούν να ζεστάνουν καλά το χώρο σας, αλλά χρειάζονται προσοχή στη χρήση τους.
Για ζεστασιά στο σπίτι είναι πιθανό να έχετε αγοράσει φορητά θερμαντικά σώματα ή σόμπα ή μπορεί να έχετε τζάκι. Όλα μπορεί να ζεστάνουν το χώρο σας, αλλά πρέπει να ξέρετε πως να τα χρησιμοποιείτε. Και αυτό, διότι μερικά φέρουν κίνδυνο πυρκαγιάς και άλλα δηλητηρίασης με μονοξείδιο του άνθρακα.

Σύνταξη 12 χρόνια νωρίτερα για 44 κατηγορίες εργαζομένων μέσα στο 2020

Την πόρτα της εξόδου από την αγορά εργασίας μπορούν να ανοίξουν έως και 12 χρόνια νωρίτερα χιλιάδες ασφαλισμένοι και το 2020, στο πλαίσιο της μεγάλης μεταβατικής περιόδου που ξεκίνησε το 2015 και ολοκληρώνεται το 2022.

Ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις: Μέχρι πότε θα διαρκέσουν

Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 κάνουν πρεμιέρα οι χειμερινές εκπτώσεις του 2020.
 Οι φετινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.