Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Φλώρινα: Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου τα σχολεία

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία (1) ώρα αργότερα τη Δευτέρα13 Ιανουαρίου 2020, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Προκόπης Παυλόπουλος από Βελβεντό: Η αυθεντική Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική και για αυτό πλέον υπάρχει η διεθνής αναγνώριση. Να καταδικαστούν οι ενέργειες της Τουρκίας

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπης Παυλόπουλος στο  Πνευματικό Κέντρο του Βελβεντού  -μετά και την ανακήρυξή του ως επίτιμος δημότης, καλεσμένος από την νέα δημοτική αρχή για τη συμβολή του στην αυτοτέλεια του δήμου-   μίλησε για το μακεδονικό , αλλά και  τις τουρκικές προκλητικότητες.

Kοπή βασιλόπιτας του Ε Ο Σ Κοζάνης,στον Ψηλό Αηλιά, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Ε Ο Σ Κοζάνης, που θα πραγματοποιηθεί στον Ψηλό Αηλιά την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:30.

Σύλλογος Εικαστικών Κοζάνης: Μαθήματα χειροποίητου κοσμήματος

Ξεκινησαν τα μαθηματα μετα τις γιορτες ,σε  ολα  τα εργαστηρια του Σ.Ε.Τ Κοζανης , ζωγραφικη ενηλικων κ  παιδιων ,αγιογραφιας  ,χειροποιητου κοσμηματος. Στα εργαστηρια κοσμηματος ενημερωνουμε ,οτι υπαρχουν καποιες θεσεις ακομα.

Αντώνης Ρέμος: Μεγάλη συναυλία στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής της γενιάς του, μας έχει χαρίσει υπέροχες ερμηνείες και μοναδικά τραγούδια στη μέχρι σήμερα ουσιαστική πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Τριών Ιεραρχών 2019: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Η ρύθμιση κατατέθηκε σε νομοσχέδιο από το Υπουργείο Παιδείας με τη μορφή τροποποίησης, η οποία προωθεί την κατάργηση της αργίας των Τριών Ιεραρχών.

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης για την Προκήρυξη 1ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ

Σχετικά με την κατάθεση Αίτησης και δικαιολογητικών, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 1ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ και σύμφωνα με την πρόσκληση με αρ. πρωτ. 204654/Ε1/24-12-2019 του Υ.ΠΑΙ.Θ. επισημαίνονται τα εξής: