Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ώρα για ύπνο: Μέχρι πότε πρέπει να το λέμε στο παιδί – Πολύ αργότερα από όσο νομίζετε

Οι γονείς θα πρέπει να ορίζουν αυστηρά την ώρα του ύπνου για τα παιδιά τους έως και την ηλικία των 18 ετών, καθώς ο επαρκής ύπνος κατά τη διάρκεια της εφηβείας είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική και σωματική ανάπτυξη του ατόμου.

Μπρόκολο: Σε πόσα λεπτά βρασίματος χάνει την αντικαρκινική του δράση

Το μπρόκολο είναι διατροφικός θησαυρός, τόσο για τις θρεπτικές του ιδιότητες, την χαμηλή του θερμιδική αξία, όσο και για την αντικαρκινική του δράση.

Εξαπατούσαν πολίτες από το τηλέφωνο με πρόσχημα δήθεν τροχαία

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε τηλεφωνικές απάτες, αξιώνοντας από πολίτες χρήματα με το πρόσχημα ότι συγγενείς τους προκάλεσαν θανατηφόρο τροχαίο ή ότι τραυματίστηκαν σοβαρά, προχώρησε η Ασφάλεια Κατερίνης, συλλαμβάνοντας ένα άτομο και ταυτοποιώντας συνολικά 14 άτομα.

Πάσχα 2020, Καθαρά Δευτέρα, Αγίου Πνεύματος, οι αργίες και τα τριήμερα

Μιας και πέρασε η Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια, έφτασε η ώρα να δούμε πότε πέφτουν οι αργίες και όλα τα τριήμερα του 2020.
ΑΡΓΙΕΣ 
 Πρόκειται για μία από τις πλέον αγαπημένες λέξεις όλων, καθώς αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα και τις δουλειές. Αν, μάλιστα, συνδυάζονται με κάποια σαββατοκύριακα και “δημιουργούν” έτσι τριήμερα, τότε ακόμα καλύτερα!

Άφιξη των λειψάνων του Αγίου Νικάνορα στον Κρόκο με τη συνοδεία των καβαλάρηδων

Οι κάτοικοι του Κρόκου υποδέχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα ιερά λείψανα του Αγίου Νικάνορα από τη Ζάβορδα , τα οποία μετέφεραν όπως κάθε χρόνο οι καβαλάρηδες.