Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Σε 39 πόλεις επεκτείνεται το δίκτυο φυσικού αερίου - Επένδυση 250 εκατ. ευρώ

Δυναμικό πρόγραμμα ανάπτυξης των δικτύων φυσικού αερίου σε 39 πόλεις της χώρας θέτει σε εφαρμογή η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΑ) η οποία προγραμματίζει την επέκταση της διείσδυσης του αερίου, μεταξύ άλλων, και στις λιγνιτικές περιοχές, όχι μόνο για την τροφοδοσία των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, αλλά και για την εξασφάλιση της τηλεθέρμανσης, που παρέχουν σήμερα στους κατοίκους οι λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ.

Ποιες είναι οι δυο λάθος ευχές που δίνουμε στις βαπτίσεις

Το μυστήριο της βάπτισης είναι ένα από τα επτά μυστήρια της Εκκλησίας. Είναι το Μυστήριο της εισόδου του νέου μέλους στη ζωή της Εκκλησίας.

Φτιάξτε το κέικ των μοναχών

Μία συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε…

Υλικά:
250 ml σπορέλαιο
500 ml χυμό πορτοκάλι

300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
6 κουταλιές κακάο..

Αντικειμενικές αξίες: Έρχεται αύξηση 30%! Πώς θα μένει σταθερός ο ΕΝΦΙΑ

Τα... πάνω τους παίρνουν οι αντικειμενικές αξίες όπως φαίνεται από τις εισηγήσεις των εκτιμητών ακινήτων Την ''γλιτώνουν'' οι λαϊκές συνοικίες με τα ποσοστά αύξησης να είναι χαμηλότερα. Η φορολογητέα αξία της περιουσίας των Ελλήνων θα αυξηθεί κατά περίπου 100 δισ. ευρώ.

Αφιέρωμα στη μητρότητα από τη «Στέγη Παιδιού» Κοζάνης με αφορμή τον εορτασμό της Υπαπαντής του Κυρίου

Με αφορμή την κορύφωση του εορτασμού της Υπαπαντής του Κυρίου, που είναι στις 2 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου από τη «Στέγη Παιδιού» Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός» αποδίδοντας φόρο τιμής στη μητέρα, καθώς η συγκεκριμένη εορτή έχει συνδυαστεί με τη μητρότητα στην ορθόδοξη ζωή.

Κρίσιμη εβδομάδα για τη Δυτική Μακεδονία- Η επίσκεψη Χατζηδάκη και τα μηνύματα που θα στείλουν οι φορείς

- Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις των συνδικαλιστών
- Συνεδριάσεις ΓΕΝΟΠ και ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ εντός της εβδομάδας

Εβδομάδα που θα κινηθεί στον αστερισμό της επίσκεψης του Κωστή Χατζηδάκη, στη Δυτική Μακεδονία, είναι αυτή που ξεκινάει από Δευτέρα, με τους φορείς της περιοχής να προετοιμάζονται για «θερμή» υποδοχή την οποία πολλοί βλέπουν ως ευκαιρία να σταλεί ηχηρά το μήνυμα στην κυβέρνηση μέσω του βασικού Υπουργού που χειρίζεται τα θέματα της απολιγνιτοποίησης και της δίκαιης μετάβασης.

Οδηγός επιβίωσης από την εποχική γρίπη που «σαρώνει» τους πάντες

Το υπουργείο Υγείας εξέδωσε εγκύκλιο ζητώντας από τις σχολικές μονάδες ειδικό χειρισμό των μαθητών που εμφανίζουν συμπτώματα γρίπης. Στην περίπτωση αυτή ο μαθητής που εμφανίζει «ύποπτα» σημάδια θα πρέπει να παραμένει σε χώρο μακριά από τους συμμαθητές του μέχρι να τον παραλάβουν οι γονείς του.