Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Αποκαλύψεις Γιούνκερ: Το non paper του Σόιμπλε για το Grexit και η στάση της Μέρκελ

Αποκαλύψεις για non paper του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με αντικείμενο την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, για τη θετική στάση της Μέρκελ στο Grexit, αλλά και για εταίρους μας που στο παρασκήνιο ήταν σκληρότεροι και από τους Γερμανούς, κάνει στον ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.


Συγκλονίζει ο πρίγκιπας Χάρι: Η αποκάλυψη για τον θάνατο της Νταϊάνα

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το Megxit, o πρίγκιπας Χάρι προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μέσα από ένα επεισοδιακό Megxit άφησαν πίσω τους την ζωή στο παλάτι και βρίσκονται πια στον Καναδά, ξεκινώντας μία καινούρια ζωή μετά την παραίτησή τους από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Κόμπι Μπράιαντ: Νέες φωτογραφίες από τη συντριβή του ελικοπτέρου! (Pics, video)

Οι εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας στις Μεταφορές. Ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, σκοτώθηκαν στις 26 Ιανουαρίου 2020. Η κηδεία τους θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου στο Staples Center.

9 Φεβρουαρίου 2020: Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Κυριακή, 9 Ιανουαρίου σήμερα και για τρίτη συνεχή χρονιά γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, η οποία συμπίπτει με την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του εθνικού ποιητή, Διονυσίου Σολωμού.

Γ. Στάσσης: Η Πτολεμαΐδα 5 θα λειτουργήσει και μετά το 2028 με διαφορετικό μίγμα καυσίμου

«Η ΔΕΗ ήταν στην περιοχή, θα παραμείνει στην περιοχή, η ΔΕΗ δεν φεύγει από την περιοχή», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της επιχείρησης Γιώργος Στάσσης από την Πτολεμαΐδα, κατά την ομιλία του στην ημερίδα για την απολιγνιτοποίηση της περιοχής.