Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Κοζάνη: Η σωματική έρευνα τον στέλνει στον εισαγγελέα! Μαύρη νύχτα για 43χρονο κάτοικο της πόλης

Συνελήφθη χθες (07-03-2020) τις βραδινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 43χρονος Έλληνας.

Aναχώρηση της Παναγίας Ελεούσας από το Μικρόκαστρο στη Σιάτιστα

Αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής της Ορθοδοξίας  η θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Ελεούσας  από το Μοναστήρι Μικροκάστρου στη Σιάτιστα.
Η υποδοχή θα γίνει γύρω στις 17:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορα Σιάτιστας.

Έφτασε η δεύτερη υπερπανσέληνος του 2020

Μια ακόμη υπερπανσέληνος θα υπάρξει την ερχόμενη Δευτέρα (09.03.2020), καθώς η ελλειπτική τροχιά του θα φέρει το φεγγάρι πιο κοντά στη Γη. Είναι η δεύτερη υπερπανσέληνος του 2020 από τις τέσσερις που θα υπάρξουν συνολικά φέτος.

Tα νέα μέτρα για τον κορονοϊό. Τέλος οι σχολικές εκδρομές, αγώνες χωρίς θεατές

Επτά νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Αναστολή λειτουργίας ΚΑΠΗ, δεν θα γίνονται συνέδρια! Κλειστά σχολεία ανά περίπτωση ανάμεσα στα νέα μέτρα.

Ο Δήμος Κοζάνης διαχρονικά τιμά τις γυναίκες και στηρίζει τις διεκδικήσεις τους

8 Μάρτη:Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Σε αυτή την κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα βιωματική εκδήλωση με ομιλήτριες οκτώ γυναίκες, που έχουν ως σημείο αναφοράς τους την Κοζάνη.

Η απάντηση του υπουργού Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη στην επίκαιρη επερώτηση του 61 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την βίαιη απολιγνιτοποίηση

Απαντώντας στην ερώτηση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Ενέργειας σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντιφατικές θέσεις για το μέλλον των λιγνιτικών μονάδων.
«Η κυβέρνηση έχει ξεκάθαρη πράσινη ατζέντα και οικονομική πολιτική για την απολιγνιτοποίηση. Η συζήτηση της επερώτησης είναι μια ευκαιρία για να φανεί η γύμνια του ΣΥΡΙΖΑ που πάσχει από αλαζονεία που δεν του επιτρέπει να κάνει μια σωστή κριτική» τόνισε μεταξύ άλλων από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Χατζηδάκης.

Βίντεο ντοκουμέντο: Τουρκικό τεθωρακισμένο προσπαθεί να ρίξει τον φράχτη στον Εβρο

Στο βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφηκε το βράδυ της Παρασκευής, ένα τουρκικό θωρακισμένο όχημα συνοριακής επιτήρησης προσπαθεί με σχοινί ή συρματόσκοινο να τραβήξει μέρος του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα για να τον γκρεμίσει.

Γιατί ο κορονοϊός τρομάζει την κυβέρνηση

Μέσα σε δύο 24ωρα, τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα πολλαπλασιάστηκαν. Συναγερμός στο Μαξίμου, που προχωρά σε έκτακτο πακέτο μέτρων. Τι θα περιλαμβάνει.