Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Αγίου πνεύματος 2020: Για ποιούς είναι αργία

Φέτος πέφτει Δευτέρα 8 Ιουνίου η ημέρα αυτή η όσο σημαντική θρησκευτική εορτή της Ορθοδοξίας του Αγίου Πνεύματος 2020. Στο Δημόσιο έχει οριστεί ως επίσημη ημέρα αργίας, ενώ οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Κοζάνης

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των Κ.Δ.Α.Π και σύμφωνα με την Δ/11/οικ:20728/709 εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, από Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) και παιδιών Με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π-ΜΕΑ), της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργούν κανονικά, πληρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των παιδιών.

Μπάμπης Στόκας: Αυτός είναι ο λόγος που διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Καλεσμένος του Κωνσταντίνου Αργυρού στην εκπομπή που παρουσίασε στο Mega ήταν ο Μπάμπης Στόκας, ο οποίος μίλησε για τους Πυξ Λαξ και τον λόγο που διαλύθηκε το συγκρότημα.

Υπολογίστε πόσο φόρο θα πληρώσετε με τη φετινή φορολογική δήλωση

Πόσος φόρος αντιστοιχεί στο εισόδημα από μισθούς, συντάξεις, ενοίκια, επιχειρηματική και αγροτική δραστηριότητα και ποιο είναι το ποσό της έκπτωσης που δικαιούνται οι φορολογούμενοι για τα εισοδήματα του 2019 που δηλώνονται με τη φετινή δήλωση.
Μια πολύ εύχρηστη εφαρμογή για τον υπολογισμό του φόρου που αναλογεί στο εισόδημα κάθε φυσικού προσώπου δείχνει το συνολικό ποσό φόρου ο οποίος αντιστοιχεί στο άθροισμα των εισοδημάτων από όλες τις πηγές.