Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Υπόθεση Πολύζου:Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες


Με εντατικούς ρυθμούς και σύγχρονα μέσα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας του Κωστή Πολύζου.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνες τους στα σημεία που θεάθηκε τη νύχτα του Φλεβάρη ο 23χρονος Κωστής. Όλα τα ευρήματα στέλνονται στα ειδικά εργαστήρια τα οποία έχουν πάρει αυτές τις μέρες κυριολεκτικά φωτιά. Οι αστυνομικοί φροντίζουν να μην υπάρχουν διαρροές, για να εξιχνιαστεί όσο το δυνατόν συντομότερα η υπόθεση αυτή που συγκίνησε το πανελλήνιο.

Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη λειτουργία του στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Γεράνια, στον ευαίσθητο και καλοκάγαθο νέο. Μαζί με τους πιστούς τέλεσε τρισάγιο για να αναπαυτεί η ψυχή του. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες Μακεδονικός και Ακαδημία Σιάτιστας, πριν την έναρξη του αγώνα τους, τήρησαν μαζί με τους φιλάθλους ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Κωστή. Η κοινωνία της Κοζάνης και όχι μόνο, δεν κρύβει την οργή της για το αποτρόπαιο έγκλημα και απαιτεί τη σύλληψη των δραστών που κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι.

Οι δηλώσεις του κυνηγού-μάρτυρα για τους συγγενείς του άτυχου παιδιού που ο ίδιος βρήκε θαμμένο στο κτήμα του πατριού του, είχαν συνέχεια. Την επομένη επισκέφτηκαν τον τόπο της ταφής και τον μάρτυρα, οι θείοι απ’ την πλευρά του νεκρού πατέρα. Μια μέρα μετά, στο σπίτι του πήγαν η μητέρα του Κωστή και ο πατριός του. Λίγο πριν είχαν φτάσει στον τόπο της ταφής για να αφήσουν ένα λουλούδι, όπως ζητούσαν απ’ τους αστυνομικούς όλον αυτό τον καιρό. Η μητέρα και ο πατριός υπέβαλαν μήνυση στον Εισαγγελέα της Κοζάνης κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του παιδιού τους.



anikolouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου