Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης-Υπηρεσία αιμοδοσίας:Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, 14 Ιουνίου

Η 14η Ιουνίου κάθε έτους εορτάζεται 
ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Οι Εθελοντές Αιμοδότες είναι η βάση για ασφαλή και επαρκή παροχή αίματος στους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη για την επιβίωση τους αξίζουν την ευγνωμοσύνη μας για την ανιδιοτελή ανθρωπιστική προσφορά τους είναι φωτεινό παράδειγμα, για την προσέλκυση περισσότερων νέων  ανθρώπων να προσφέρουν εθελοντικά αίμα.
Τους ευχαριστούμε όλους, τους ευχόμαστε υγεία και καλή διάθεση για να συνεχίσουν να μας βοηθούν, ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες αίματος.

     Καλούμε τους Εθελοντές Αιμοδότες και όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές, να προσέρχονται στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, πριν την αναχώρηση ή μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές τους, για να προσφέρουν το πολύτιμο δώρο ζωής.

  Είναι πολύ σημαντική η αυξημένη προσέλευση τους, κατά το διάστημα αυτό, γιατί κάθε χρόνο παρατηρείται μείωση των αιμοληψιών λόγω των διακοπών και της εμφάνισης κρουσμάτων εποχικών λοιμώξεων, σε πολλές περιοχές, οπότε αυξάνουν οι προσωρινοί αποκλεισμοί από αιμοδοσία, για την ασφάλεια του αίματος.

   Οι αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κοζάνης, όλα τα εργάσιμα πρωινά και να ενημερώνονται για τα απογεύματα και τις αργίες στα τηλ. : 2461067642  ή  2461067641.

Προσφορά αγάπης από καρδιάς!  

 Καλό  Καλοκαίρι !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου