Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ο Έλληνας αναγκάζεται να αποχωριστεί μια μεγάλη αγάπη του, το αυτοκίνητο


Όλο και περισσότεροι παραδίδουν τις πινακίδες των ΙΧ τους στις εφορίες

Η κρίση και η οικονομική δυσπραγία κτύπησε με πολλούς τρόπους την αυτοκίνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυξάνεται σε σχέση με πέρυσι, ο αριθμός των πολιτών, που θα επιστρέψουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία από τις Εφορίες, είναι περισσότεροι αυτοί που βιάζονται να προλάβουν τις προθεσμίες για την παράδοση των πινακίδων, έστω και εάν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωριστούν το αυτοκίνητό τους.Αυτή η θυσία είναι μεγάλη για το μέσο Έλληνα, ο οποίος όπως είναι γνωστό, δίνει μεγάλη σημασία στην αυτοκίνηση και τις τελευταίες δεκαετίες, είχε επενδύσει ένα νέο, πιο άνετο τρόπο ζωής σε αυτή.

Στην Ελλάδα της, έως πρότινος, απαραίτητο θεωρούνταν για κάθε οικογένεια τουλάχιστον ένα ΙΧ για κάθε οικογένεια, ενώ το δεύτερο αμάξι σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε ακραία εξαίρεση. Πολλοί επιλέγουν να παραδώσουν τις πινακίδες των «δεύτερων» ή «τρίτων» οχημάτων τους, αφού σε καιρούς δύσκολους αυτά γίνονται πολυτέλεια, ενώ οικογένειες με μεσαίο προς χαμηλό εισόδημα, αποχωρίζονται και αυτό το ένα , συχνά παλιό, ΙΧ που διαθέτουν.



voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου