Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

16ο Ράλλυ Σπριντ Ασφάλτου στο Βελβεντό



Το 16ο Ράλλυ Σπριντ Ασφάλτου διοργανώνει σήμερα Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, όπως κάθε χρόνο στο Βελβεντό, ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης. Ο αγώνας είναι εγκεκριμένος από την Εθνική Επιτροπή Αγώνων και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προσμετράει στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Βόρειας Ελλάδας και στο Κύπελλο του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Βόρειας Ελλάδας.

Ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων έγινε χθες το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία του Βελβεντού

 Η εκκίνηση του αγώνα, ,θα δοθεί σήμερα Κυριακή 10 Ιουνίου στις 11 το πρωί στην αφετηρία της ειδικής διαδρομής στο Μετόχι Βελβεντού, με κατεύθυνση προς το Καταφύγι, απόστασης 11,5 χιλιομέτρων. Οι απονομές των νικητών θα γίνουν στο κέντρο «Μετόχι» στις 3 το μεσημέρι.



 Οι θεατές θα πρέπει να βρεθούν έγκαιρα στο χώρο του αγώνα, καθώς ο δρόμος θα κλείσει την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 10 το πρωί, μία ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας και θα ανοίξει αφού τελειώσει και το δεύτερο σκέλος.
 Κλειστή θα είναι  το πρωί της Κυριακής και η οδός δίπλα από το Στάδιο Βελβεντού όπου και γίνεται η εγκατάσταση των σέρβις των αγωνιστικών ομάδων την ώρα του αγώνα. Ο αγώνας διεξάγεται με την υποστήριξη της «Κοινωνίας των πολιτών» και Εμπορικού Συλλόγου Βελβεντού.

ερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου