Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Νεαρός «σήκωσε» ολόκληρο εργοτάξιο στα Γρεβενά


Ένας 20χρονος είναι ο δράστης κλοπών στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε ξεσηκώσει ένα ολόκληρο εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρίας.
Ο νεαρός είχε διαπράξει αλλεπάλληλες κλοπές κατά το χρονικό διάστημα από τις 15 Δεκεμβρίου 2010 έως 18 Ιουνίου 2012 από εργοτάξιο στα Πριόνια Γρεβενών, όπου έχει την έδρα της κατασκευαστική εταιρία.
Τα κλοπιμαία αγγίζουν το ποσό των 100.000 ευρώ και είναι: λυόμενη αποθήκη, κοντέινερ-γραφείο, κοντέινερ αποθήκης, εργαστηριακά μηχανήματα και σκεύη, έπιπλα γραφείων (βιβλιοθήκες, γραφεία, καρέκλες), έπιπλα κουζίνας (ντουλάπια), είδη υγιεινής (λεκάνες- νιπτήρες), πόρτες και παράθυρα, σιδερένια και αλουμινίου, είκοσι air-condition, 500 λαμαρίνες από σκεπές γραφείων και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός. Η ακριβής αξία των παραπάνω ειδών εκτιμάται σε περίπου 96.000 ευρώ.
Όμως ο νεαρός δράστης, έστω και αργά, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, καθώς όπως προέκυψε από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 20χρονος φέρεται ως δράστης κλοπής σε βάρος της κατασκευαστικής εταιρίας. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κηπουρειού. Η δικογραφία θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γρεβενών.
Κλοπή μοτοσικλέτας στην Κοζάνη
Μία ακόμη δικογραφία σχηματίστηκε κατά τριών νεαρών στην Κοζάνη για κλοπή μοτοσικλέτας. Προχτές το απόγευμα στην Κοζάνη, δύο από τους τρεις ανήλικους κατελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης να επιβαίνουν σε κλεμμένη μοτοσικλέτα. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ένας απ’ αυτούς σες συνεργασία με τον τρίτο ανήλικο είχε κλέψει τη μοτοσικλέτα στις 12 Οκτωβρίου από την Κοζάνη.
Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Κοζάνης, το οποίο εξετάζει το ενδεχόμενο τέλεσης και άλλων αξιόποινων πράξεων από τους νεαρούς. Εναντίον τους πάντως σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία στάλθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Σύλληψη για χασίς
Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, συνελήφθη προχτές μία 46χρονη ημεδαπή, επειδή στην κατοχή της βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

ptolemeos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου