Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Σύλληψη 24χρονου στην Κοζάνη για ναρκωτικά

Έναν 24χρονο ημεδαπό συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην Καστοριά εξιχνιάστηκε κλοπή που είχε γίνει την περασμένη άνοιξη σε εκκλησία της περιοχής.
Προχτές το απόγευμα στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν 24χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο οικία του 24χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 22,28 γραμμάρια κάνναβης και ένα μεταλλικό τρίφτη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Εξιχνίαση κλοπής σε εκκλησία.

Στο μεταξύ, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς, κλοπή από Ιερό Ναό στο Γάβρο Καστοριάς και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου αλλοδαπού.
Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός τον Μάιο του 2011, αφού έσπασε το παράθυρο του Ιερού Ναού, εισήλθε εντός αυτού και αφαίρεσε από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 22χρονου αλλοδαπού, που κρατείται σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στην εξιχνίαση από αποτύπωμα του νεαρού που βρέθηκε στα σπασμένα τζάμια της εκκλησίας.



πτολεμαίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου