Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Γρεβενά: Έλεγχο της περιουσίας του ζητά ο δήμαρχος


Τον άμεσο έλεγχο των περιουσιακών του στοιχείων, αλλά και της οικογένειάς του θα ζητήσει με εξουσιοδότηση από το ΣΔΟΕ ο δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης. Αυτό ανέφερε χθες σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» στις 13 Ιανουαρίου 2013, για τις έρευνες που διεξάγει το ΣΔΟΕ για τα οικονομικά των αιρετών και το οποίο τον εμπλέκει.
«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κουπτσίδης, ο οποίος εξέφρασε την έκπληξη και την αγανάκτησή του γιατί το δημοσίευμα αφήνει, όπως είπε «με απόλυτη σαφήνεια να εννοηθεί η εμπλοκή και σύνδεση του ονόματός του με παράνομες πράξεις που μπορούν να εξηγούν τον πλουτισμό του, χωρίς να αφήνει, όπως τόνισε τα ελάχιστα περιθώρια στον αναγνώστη για αντίθετη σκέψη». Μάλιστα όπως τόνισε θα καταθέσει αγωγές για το δημοσίευμα αυτό τόσο στην εφημερίδα «Έθνος» και όσο και σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, που αναδημοσίευσαν επιλεκτικά το θέμα
Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σε συγκεκριμένο τοπικό Μέσο Ενημέρωσης για ευθύνες του νερού του δικτύου ύδρευσης σε κρούσματα γαστρεντερίτιδας που παρατηρήθηκαν στην πόλη των Γρεβενών, ο δήμαρχος Γρεβενών και πρόεδρος της ΔΕΥΑ, Δημοσθένης Κουπτσίδης, τα χαρακτήρισε κακεντρεχή και συκοφαντικά, που έχουν όπως είπε στόχο έχουν να θίξουν την ΔΕΥΑ Γρεβενών και το έργο της. Οι έλεγχοι τόνισε πραγματοποιούνται κάθε μήνα και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το νερό δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα είπε ότι το λόγο θα έχει από εδώ και πέρα η Δικαιοσύνη.

ΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου