Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Από άνεργος....εκατομμυριούχος! Από τα Σέρβια ο τυχερός του τζόκερ

Εκατομμυριούχος έγινε από τη μια στιγμή την άλλη ένας βιοπαλαιστής στα Σέρβια Κοζάνης, ο οποίος ήταν ο μοναδικός υπερτυχερός της κυριακάτικης κλήρωσης του τζόκερ,
 κερδίζοντας περίπου το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο 40χρονος δεν πίστευε στ’ αυτιά του, όταν τον τηλεφώνησε η πράκτορας Δέσποινα Χατζίδου και του ανακοίνωσε ότι το δελτίο του βρέθηκε στην 1η κατηγορία του 5+1, κατά την διαλογή της 1.373ης  κλήρωσης του τζόκερ. Το ακριβές ποσό που δίνει το χρυσό δελτίο ανέρχεται σε 1.306.000 μεικτά και 1.175.000 ευρώ καθαρά. Ο υπερτυχερός (το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιούμε για ευνόητους λόγους) έγινε εκατομμυριούχος με ένα απλό δελτίο των 4 ευρώ! Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι έπαιζε χρόνια τώρα τα ίδια νούμερα, μέχρι που η τύχη του χαμογέλασε για τα καλά.

40χρονος οικογενειάρχης

Αυτή τη φορά τα χρήματα πήγαν σε καλά χέρια, σε μια οικογένεια που τα είχε απόλυτη ανάγκη. Ο 40χρονος διατηρεί ανθοπωλείο στα Σέρβια, αλλά περιστασιακά εργαζόταν σε κατασκευαστικές εταιρίες, αφού τα λιγοστά έσοδα του καταστήματος δεν επαρκούσαν. Μάλιστα, την περίοδο αυτή ήταν άνεργος. Έχει δύο κόρες που πάνε στο δημοτικό σχολείο και τα έφερνε δύσκολα βόλτα.

Σε επικοινωνία που είχε η «EgnatiaPost», ο υπερτυχερός δήλωσε «πολύ χαρούμενος», αλλά και πολύ προσγειωμένος. «Θα τακτοποιήσουμε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της οικογένειας, θα πληρώσουμε τα φροντιστήρια των παιδιών και θα τα σπουδάσουμε με άνεση», πρόσθεσε. Από κει και πέρα – τόνισε - «θα συνεχίσω να εργάζομαι κανονικά, γιατί εγώ μια ζωή δούλευα και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς δουλειά. Θα σταματήσω να κυνηγάω το μεροκάματο σε διάφορες εταιρίες και θα ασχοληθώ συστηματικά με το ανθοπωλείο, το οποίο τώρα μπορώ να το εκσυγχρονίσω και να το επεκτείνω».

Να σημειωθεί ότι τα χρήματα έχουν ήδη πιστωθεί από τον ΟΠΑΠ σε τραπεζικό λογαριασμό του υπερτυχερού, ενώ τη διαδικασία είσπραξης την έχει αναλάβει δικηγόρος.


egnatiapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου