Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Βγήκαν σώοι από σοβαρό τροχαίο λίγο έξω από τον Περδίκκα

Στο Μποδοσάκειο νοσοκομείου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, τα 4 από τα 5 άτομα που τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 7 το πρωί του Σαββάτου, λίγο έξω από τον Περδίκκα, Τοπική Κοινότητα του Δήμου Εορδαίας, όταν συνεπεία τροχαίου ατυχήματος το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
Συγκεκριμένα, το ατύχημα σημειώθηκε λίγο έξω από τον Περδίκκα, στο 33ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Κοζάνης- Φλώρινας, απέναντι από το εργοστάσιο ΜΕΚΑΣΩΛ, όταν κατά τη διάρκεια προσπέρασης που επιχείρησε ο οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου χτύπησε το προπορευόμενο όχημα στη δεξιά πλευρά, με αποτέλεσμα να εκτραπούν της πορείας τους και να ανατραπούν.
Τρεις από τους τραυματίες απεγκλωβίστηκαν με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας η οποία κλήθηκε και έσπευσε στον τόπο, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο.
Οι 5 επιβαίνοντες στο ένα όχημα μεταφέρθηκαν στο Μποδοσάκειο, ενώ ένα άτομο διακομίστηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της νοσοκομείου Έδεσσας καθώς χτυπήθηκε στον πνεύμονα και είχε ανάγκη μηχανικής αναπνευστικής υποστήριξης.
Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους για κάποιες ώρες στο νοσοκομείο.


ptolemeos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου