Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στην Κοζάνη

ΝΕΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ «ΑΛΙΑΚΜΩΝ».
Η ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, από τις 9:00 έως και τις 14:00.

ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:

ΤΡΟΦΙΜΑ:

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: Γ.Σ. Χάρακα Κρήτης, εξαιρετικό, παρθένο (ποικιλία Κορωνέϊκη) 17,50€ /5λιτρό.

ΜΕΛΙ: από παραγωγούς της Κοζάνης 18€ /3κιλό.

ΦΕΤΑ: ΠΟΠ Αυγή (Αβραμίδη) σε συσκευασία μισού δοχείου.

ΦΑΚΕΣ:παραγωγών της ευρύτερης περιοχής 1,50€/ κιλό.

ΦΑΣΟΛΙΑ: Καστοριάς & Πρεσπών, Γίγαντες & Πλατιά 3€ & 3,5€ /κιλό.

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ:Χαλκιδικής, χύμα 2€, σε άλμη 2,50€/κιλό.

ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ:Κτήμα Τσίπρα, Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας. Χύμα 3,5€/κιλό, Συσκευασμένες σε άλμη-ξύδι-εξτρα παρθένο ελαιόλαδο 3,5€/κιλό (650gr στραγγισμένο βάρος), Πάστα ελιάς Καλαμών 1,5€ /200gr.

ΠΑΤΑΤΑ:από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης, 0.50/κιλό.

ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ:0,30/κιλό.

ΦΡΟΥΤΑ & λαχανικά

ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΣ
Σκόνη πλυντηρίου (81 μεζούρες) 11€
Υγρό πλυντηρίου νανοτεχνολογίας (60 μεζούρες) 7€
Μαλακτικό Ρούχων 4 λίτρα 2€
Υγρό πιάτων 4λίτρα 2€
Υγρό πιάτων 4λίτρα υπερσυμπυκνωμένο 3€
Υγρό γενικού καθαρισμού 4 λίτρα 2€
Υγρό για τα τζάμια 4λίτρα 2€
4 χλωρίνες παχύρρευστες 3€

ΧΑΡΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ.
Χαρτί υγείας.
Ρολό κουζίνας.
Χαρτοπετσέτες.

ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ρεβίθια, Άγρια χόρτα, Γλυκά του κουταλιού, Μαρμελάδες και Λικέρ.

Οι παραγγελίες θα αρχίσουν από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013, ηλεκτρονικά στο www.ktinotrofoi.gr , τηλεφωνικά στο 2461354334,από τις 9:00 έως τις 14:00.

Η παράδοση θα γίνει στο χώρο ανάμεσα από το Σιδηροδρομικό Σταθμό & τις αποθήκες της ΕΑΣ Κοζάνης την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 από τις 9:00 έως τις 14:00.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή λεπτομέρεια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Γραμματεία Προέδρου: 2461354334, 6985739054
Αντιπρόεδρος 6978541392 (Καστάμης Νίκος)
Πρόεδρος 6974820086 (Αρνίδης Παναγιώτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου