Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Κοζάνη: Έδωσε 1.800 ευρώ για να γίνει οδηγός πρέσβη... «μαϊμού»


Δεν πήγε στο κακό το μυαλό ενός άνεργου στην Κοζάνη, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο σε εκείνον άνθρωπο, ο οποίος – εν μέσω οικονομικής κρίσης- του προσέφερε δουλειά με ιδιαίτερα υψηλές αποδοχές και αρκετή δόση... glamour! Και ούτε πονηρεύτηκε όταν ο άγνωστος δήλωσε... διπλωματική ιδιότητα!

Μέσα στην απελπισία που του προκάλεσε η ανεργία, ο άτυχος 46χρονος είδε σαν «σανίδα σωτηρίας» την ανέλπιστη δουλειά που του προσέφερε ο άγνωστος άντρας, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως είναι... πρέσβης ξένης χώρας και θα τον προσλάμβανε ως οδηγό για τους επόμενους τρεις μήνες με ιδιαίτερα υψηλό μισθό!

Ο όρος που έθεσε ο «πρέσβης» ήταν να καταθέσει σε ένα τραπεζικό λογαριασμό 1.800 ευρώ, δήθεν ως... εγγύηση για να μην τον «πουλήσει» την τελευταία στιγμή και μείνει χωρίς οδηγό! Ο εύπιστος 46χρονος κατέθεσε τα χρήματα, αλλά από εκείνη τη στιγμή ο άγνωστος διέκοψε κάθε επικοινωνία.

Έτσι, κατάλαβε πως είχε πέσει θύμα απάτης και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, που προσπαθεί τώρα να εντοπίσει τον δικαιούχο του τραπεζικού λογαριασμού.


zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου