Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Τσικνοπέμπτη με ηλιοφάνεια, αραιές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες

Η διατήρηση της θερμοκρασίας σε υψηλά επίπεδα θα είναι και σήμερα το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού.
Η μέρα θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και αραιές μόνο νεφώσεις, που βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα γίνουν πιο πυκνές.

Το πρωί θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους 18 με 20 βαθμούς.

Κοζάνη

Συννεφιά προβλέπεται για την Κοζάνη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Για αύριο Παρασκευή 21/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ημερομηνία
ΏραΘερμ/σίαΥγρασίαΔιεύθ. ανέμου - ΈντασηΚαιρός - φαινόμενα
Πέμπτη
20/2
14:00
18°C
17%
2 Μπφ N
9 Km/h
ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ
20:00
12°C
32%
3 Μπφ NA
16 Km/h
ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνθήκες δημιουργίας αιθαλομίχλης!

Στην Αττική, η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και περιορισμένη ορατότητα, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5-19 βαθμούς.

Και στη Θεσσαλονίκη το πρωί αναμένονται ομίχλες, ενώ γρήγορα στον ουρανό θα εμφανιστούν λίγα σύννεφα που προοδευτικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία από 6-16 βαθμούς.



mega-meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου