ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ «ΑΛΙΑΚΜΩΝ».
Η ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΩΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9:00 ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ:14:00
ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:
ΤΡΟΦΙΜΑ:
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: Μεσσήνης, εξαιρετικά παρθένο, συσκευασίας 5 λίτρων 20 Ευρώ
ΗΛΙΕΛΑΙΟ : Συσκευασίας 5 λίτρων & συσκευασίας 10 λίτρων
ΑΛΕΥΡΙ: Για όλες τις χρήσεις 0,50 τα 25 κιλά & 0,52 τα 10 κιλά.
ΡΥΖΙ: Χαλάστρας, Καρολίνα 5,2 κιλά προς 5€, κίτρινο 6,1 κιλά προς 5€, γλασσέ 5,5 κιλά προς 5€.
ΜΕΛΙ: Παραγωγών περιχώρων της Κοζάνης σε συσκευασία 3 κιλών με 18,00€.
ΦΕΤΑ: Λιβαδερού & Σαρανταπόρου, σε συσκευασία και χύμα.
ΦΑΚΕΣ: Παραγωγών της ευρύτερης περιοχής 1,50€ το κιλό.
ΦΑΣΟΛΙΑ: Καστοριάς & Πρεσπών, Γίγαντες & Πλατιά 3,00 € & 3,5€ το κιλό.
ΡΕΒΥΘΙΑ: Παραγωγών της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης.
ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ: Χαλκιδικής, χύμα 2,00€, σε άλμη 2,50€ το κιλό.
ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ: Χύμα 3,5€ το κιλό, συσκευασμένες σε άλμη-ξύδι-εξτρα
παρθένο ελαιόλαδο 3,5€ το κιλό (650gr στραγγισμένο βάρος), πάστα ελιάς
Καλαμών 1,5€ τα 200gr.
ΠΑΤΑΤΑ: Παραγωγών της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης.
ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ: Παραγωγών της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης. 0,30/κιλό.
ΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ: Παραγωγών της ευρύτερης περιοχής.
ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.
• Σκόνη πλυντηρίου (81 μεζούρες) 11€
• Υγρό πλυντηρίου νανοτεχνολογίας (60 μεζούρες) 7€
• Μαλακτικό Ρούχων 4 λίτρα 2€
• Υγρό πιάτων 4λίτρα 2€
• Υγρό πιάτων 4λίτρα υπερσυμπυκνωμένο 3€
• Υγρό γενικού καθαρισμού 4 λίτρα 2€
• Υγρό για τα τζάμια 4λίτρα 2€
• 4 χλωρίνες παχύρρευστες 3€
ΧΑΡΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
• Χαρτί υγείας, μωρομάντιλα, πάνες.
• Ρολό κουζίνας.
• Χαρτοπετσέτες.
ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:
ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ & ΛΙΚΕΡ.
Η παράδοση θα γίνει στο χώρο της εξέλιξης της δράσης, την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 από τις 9:00 έως τις 14:00.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή λεπτομέρεια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6985739054 (9:00 με 13:00).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου