Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί από τις υποθέσεις παιδεραστίας

«Τόσα χρόνια στο Σώμα, όμως πρώτη φορά βρέθηκα αντιμέτωπος με αυτό το οποίο συνέβη στον 12χρονο, στο Άργος. Πρωτόγνωρο, αποτρόπαιο και το οποίο δεν ξέρεις πως πρέπει να το χειριστείς. Δεν ήταν βλέπεις μόνο το ειδεχθές του κατά συρροή εγκλήματος που λάμβανε χώρα, αλλά η ιδιαιτερότητα της σχέσης των δραστών...».

Το σοκ ήταν μεγάλο για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όσο η μητέρα του 12χρονου και το ίδιο το παιδί τους εξιστορούσαν τα όσα έζησε το αγοράκι στα χέρια του πατέρα και του συντρόφου του, στο Άργος.

Το στοιχείο που συγκλόνισε τους άνδρες του Τμήματος Ανηλίκων οι οποίοι κατέβηκαν στο Άργος για να συλλάβουν το  …ιδιαίτερο ζευγάρι, έμειναν έκπληκτοι από τη στάση του 35χρονου πατέρα του παιδιού.

«Αυτό που φάνηκε να τον ενδιαφέρει περισσότερο από το έγκλημα που διέπραξε σε βάρος του ίδιου του παιδιού του, ήταν το πως θα αποφύγει την προφυλάκιση, στηριζόμενος στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το ποσοστό της αναπηρίας του. Δεν έδειχνε ίχνη μεταμέλειας. Αντίθετα, αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η θρασυδειλία».

«Οι περισσότεροι  προκειμένου να δικαιολογήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις, τις περισσότερες φορές επικαλούνται σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και  «ανεπούλωτα τραύματα» από τη παιδική τους ηλικία .  Δεν μπορείς όμως να τους βάλεις όλους σ΄ ένα καλούπι. Καθένας από τους δράστες είναι μοναδική περίπτωση και δεν είναι ορθή η λογική της κατηγοριοποίησης των παιδόφιλων  σε χρήζοντες ψυχιατρικής παρακολούθησης  και μη.» , λέει στο "Π "ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση .

Ο πα – τέρας που βίαζε την κόρη του, μπροστά στις φίλες της...

«Δεν ξέρω τι είναι αυτά που μου λέτε. Είναι δυνατόν να πιστεύετε όσα ψέματα σας είπαν οκτώ χρονών παιδιά, πως κάνω στο παιδί μου. Αυτά που σας λένε ότι κάνω στην κόρη μου τα έκαναν οι δικοί τους πατεράδες δε εκείνα και μετά μου τα έλεγαν, όταν έρχονταν να παίξουν με τη μικρή στο σπίτι» .

Με αυτό τον υποκριτικό και κυνικό τρόπο  είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει τις καταγγελίες για την κατ΄ εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση της μόλις οκτώ χρονών κόρης του, μπροστά στις φίλες της (!) , ένας 62χρονος επιχειρηματίας , από τη Νέα Μάκρη.

Ο  πα-«τέρας», σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ, με το πρόσχημα στη γυναίκα του ότι έμενε σπίτι για να προσέχει την 8χρονη κόρη τους στο παιχνίδι με τις φίλες της, εξανάγκαζε το κοριτσάκι να υποκύπτει στα στις αρρωστημένες ορέξεις του, μπροστά στα αθώα μάτια των  άλλων παιδιών !

Αυτό συνέβαινε για μεγάλο χρονικό διάστημα , έως ότου κάποιες από τις φίλες της 8χρονης, η οποία υπέμενε τον εφιάλτη από τον ίδιο τον «μπαμπά» της, μίλησαν στους γονείς τους για τα ο ότι συνέβαινε  όταν επισκέπτονταν τη φίλη τους, στο σπίτι της.

Οι γονείς των παιδιών κατήγγειλαν τον 62χρονο στην αστυνομία κι άνδρες του Τμήματος Ανηλίκων, συνέλαβαν  τον σάτυρο.

Αμετανόητος εκείνος, προσποιούταν την «αθώα περιστερά» και  υποστήριξε ότι τα όσα έλεγαν τα παιδιά ήταν ψέματα και τα είπαν για να κρύψουν τη δική τους… σεξουαλική κακοποίηση από τους γονείς του..

Μάλιστα δε δίστασε να ισχυριστεί ότι η κόρη του, του είχε μιλήσει για τον εφιάλτη, που ζούσαν οι φίλες της, αλλά εκείνος είχε …φοβηθεί να το καταγγείλει στην αστυνομία.

Μάλιστα ο 62χρονος επέμεινε στους ισχυρισμούς του όχι μόνο κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή,  ο οποίος τον έκρινε προφυλακιστέο, αλλά ακόμα και όταν οδηγείτο στη φυλακή όταν απευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν, υποστήριζε ότι είναι «θύμα σκευωρίας, από τα άλλα παιδιά».

Κακοποιούσε αγοράκια,  τάζοντας τους χαρτζιλίκι…

Άναυδοι άκουγαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων της ΓΑΔΑ τη δικαιολογία που επικαλέστηκε ο 56χρονος Γιάννης Κουλούρης, (σ.σ. τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 26-01-2016) όταν τον συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω στις 23 του περασμένου Δεκέμβρη  στο σπίτι του στην Καλλιθέα, με την κατηγορία της  ασέλγειας κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος ενός ανήλικου αγοριού, στο οποίο  προσέφερε μικρό χρηματικό ποσό, προκειμένου να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 56χρονος ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους τον  Απρίλιο του ΄15  μετά από 10ετή κάθειρξη ξανά για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, προσέγγιζε τα ανήλικα θύματα του μέσα από ειδική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα στο διαδίκτυο και αφού έκλεινε ραντεβού μαζί τους, τα συναντούσε και τα κακοποιούσε, τάζοντας τους ….χαρτζιλίκι!

Στο κινητό τηλέφωνο του σάτυρου, καθώς και σε  εξωτερικούς σκληρούς δίσκους υπολογιστή στην οικία του, οι αστυνομικοί εντόπισαν αποθηκευμένο και κατάσχεσαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.



topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου