Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Θρίλερ στην Κρήτη: Γυναίκα εξέπεμψε SOS μέσω 112 και χάθηκε

Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης ερευνούν από το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικές αρχές σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΕΜΑΚ στην Κρήτη.
Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 19:00 μια γυναίκα με τρεμάμενη φωνή, κλαίγοντας και μιλώντας σπαστά αγγλικά επικοινώνησε με τον Ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112. Η γραμμή διεκόπη προτού η γυναίκα μεταφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για την τοποθεσία που βρίσκεται και το είδος της βοήθειας που χρειάζεται.

Στην αστυνομία της Χερσονήσου και την πυροσβεστική σήμανε συναγερμός και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό της γυναίκας με τη συμμετοχή αστυνομικών και ομάδας ΕΜΑΚ, με μόνο ουσιαστικό στοιχείο το στίγμα που έδωσε το κινητό της γυναίκας, μεταξύ Σταλίδας και Μοχού. Η επιχείρηση επί της ουσίας γίνεται στα τυφλά.

Ελπίδα των αρχών είναι ότι ίσως κάποιοι τουρίστες που διαμένουν μαζί με την αγνοούμενη στο ίδιο ξενοδοχείο και ανήκουν στο ίδιο group, δώσουν κάποια στοιχεία που ενδεχομένως βοηθούσαν στον εντοπισμό της.

Σήμερα οι έρευνες που γίνονται υπό την ευθύνη του αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου,  θα επικεντρωθούν στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.



flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου