Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Κοζάνη: Η ανθρωπιά μπορεί να κάνει θαύματα

Ένα μικρό θαύμα προσδοκούν ότι θα  πετύχουν οι εθελοντές  Κοζάνης μέσα από την μεγάλη εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς που διοργανώνεται στις 29 Νοεμβρίου 2017, στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης στις 8 το βράδυ, με αποδέκτες οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οξύτατα κοινωνικά προβλήματα αλλά και σοβαρά προβλήματα υγείας.
Οι εθελοντές σε συνεργασία με την ΕΡΤ Κοζάνης, το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το ΔΗΠΕΘΕ  και την Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης καθώς και το σύνολο των  κοινωνικών  και πολιτιστικών φορέων της περιοχής,  θα πραγματοποιήσουν συναυλία αγάπης με τίτλο «Δεν είμαστε μόνοι μας» με τα έσοδα να διατίθενται σε έξη οικογένειες καρκινοπαθών. 
Επί σκηνής θα βρεθούν το μουσικό σχήμα  Βahalows, ο Γιώργος Γελαράκης και  ο Νικός Καραδήμο με τον Γιώργο Τσέλιο. Η τιμή εισόδου είναι στα πέντε ευρώ, ενώ έχει ξεκινήσει και η προπώληση.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Δημήτρης Βουχάρας και ο Παύλος Σαπαλίδης εκπροσωπώντας τους εθελοντές τόνισαν ότι αναμένουν να γίνει ένα μικρό θαύμα για να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους οι πολίτες της περιοχής για μια ακόμη φορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.



ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου