Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Εργατικό Κέντρο Κοζάνης – 24ωρη Γενική Απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους στην 24ωρη Γενική Απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά την Τρίτη 1η Μαΐου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στις 10:00 π.μ.

Η Κυβέρνηση συνεχίζοντας τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές για την κοινωνία και οικονομία φορτώνει στις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων νέα δυσβάστακτα μέτρα.
Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και συνεχή. Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία έχει εξαντλήσει τα όρια αντοχών και ανοχών της και ακόμη χειρότερα στην δική μας πολύπαθη περιοχή, με το ξεπούλημα των δημόσιου πλούτου, των οργανισμών και επιχειρήσεων κοινωνικής ωφέλειας (Δ.Ε.Η – ΝΕΡΑ κ.λ.π).
Η βίαιη – χωρίς ιστορικό προηγούμενο για ευρωπαϊκή χώρα σε ειρηνική περίοδο – επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών αντικατοπτρίζει μια ανεξέλεγκτα καθοδική πορεία.
Μια συνολική και καθολική υποβάθμιση, με τη μορφή κατακρήμνισης για την εργασία και την οικονομία, χωρίς σταματημό, αφού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και κλιμακώνονται σωρευτικά οι πολιτικές ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ και ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ.
Όλοι μαζί, απεργούμε και αγωνιζόμαστε ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές, συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις, διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.
Η Εργατική Πρωτομαγιά, είναι ημέρα Απεργίας, μνήμης, αφύπνισης, επαγρύπνησης, αλλά και απόδοσης τιμής στους αγωνιστές της εργατικής τάξης. Σε όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΗΤΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, την ΕΙΡΗΝΗ, και τα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε αγωνιστικό-απεργιακό παρών την Τρίτη 1η Μάη.


ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΙΣ 10:00 Π.Μ.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου