Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ξεκινά το Θερινό Καλλιτεχνικό Σχολείο του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

Ξεκινά από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης το Θερινό Καλλιτεχνικό Σχολείο που θα λειτουργήσει το διάστημα από 18 Ιουνίου έως 10 Αυγούστου 2018 για παιδιά ηλικίας από 4 (γεννημένα πριν από την 1/1/2014) έως 12 ετών (παιδιά που φέτος τελείωσαν το δημοτικό).

Για 2η χρονιά οι έμπειροι θεατροπαιδαγωγοί του ΔΗΠΕΘΕ σε συνεργασία με παιδαγωγούς και καλλιτέχνες (εικαστικούς, σκηνογράφους- ενδυματολόγους, μουσικούς, ηθοποιούς, χορογράφους κ.ά.) έχουν σχεδιάσει ένα πρόγραμμα 8 εβδομάδων γεμάτο με θέατρο, παιχνίδι, κατασκευές, χορό και πολλή διασκέδαση. 
Το Θερινό Καλλιτεχνικό σχολείο θα λειτουργεί Δευτέρα- Παρασκευή, 8:30- 14:30, για 8 εβδομάδες. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τη Δευτέρα 21 Μαΐου στη γραμματεία του θεάτρου, στον ημιώροφο της Αίθουσας Τέχνης.
 Οι γονείς θα πρέπει να συμπληρώνουν αίτηση εγγραφής και υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής καθώς και να προσκομίζουν μία πρόσφατη φωτογραφία του παιδιού (τύπου ταυτότητας).
Η συμμετοχή είναι εβδομαδιαία και τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε εβδομάδα επιθυμούν.
Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ/εβδομάδα (για αδέλφια 35ευρώ). Οι εγγραφές είναι απαραίτητο να πραγματοποιούνται μέχρι και την Πέμπτη, πριν την εβδομάδα παρακολούθησης. 
Οι θεματικές ενότητες είναι18-22 Ιουνίου (Σαίξπηρ- «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»), 25- 29 Ιουνίου (Όμηρος- «Οδύσσεια»), 2-6 Ιουλίου (Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον- «Το νησί των θησαυρών»), 9-13 Ιουλίου (Μιούζικαλ- Όπερα- Commedia dell’’ arte- Τζοακίνο Ροσσίνι «Ο κουρέας της Σεβίλλης»), 16-20 Ιουλίου (Θέατρο Σκιών), 23-27 Ιουλίου (Λαϊκά Παραμύθια του τόπου μας), 30/7- 3 Αυγούστου (Μύθοι του Αισώπου), 6-10 Αυγούστου (Αριστοφάνης- «Όρνιθες».

Τα παιδιά καθημερινά θα πρέπει να έχουν μαζί τους μία αλλαξιά ρούχα, καπέλο,  μπουκάλι νερό και αντηλιακό. Παρέχεται δωρεάν δεκατιανό από το ΔΗΠΕΘΕ.  Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του θεάτρου στο τηλέφωνο 2461024062 (εσωτ. 1).



ΕΡΤ Κοζάνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου