Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Συνελήφθησαν μάνα και κόρη για τη δολοφονία βρέφους στην Πετρούπολη

Μία 19χρονη και η μητέρα της συνελήφθησαν την Κυριακή ως ύποπτες για το θάνατο βρέφους που είχε βρεθεί σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.
Οι δύο γυναίκες κατοικούν πολύ κοντά στον κάδο όπου ένας ρακοσυλλέκτης βρήκε τον περασμένο Φεβρουάριο το νεογέννητο νεκρό μέσα στα σκουπίδια, όπως αναφέρει ο ant1news.

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν είχε καταλάβει πριν από τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της ότι κυοφορεί.

Η κοπέλα γέννησε με τη βοήθεια της μητέρας της, στο σπίτι και στη συνέχεια η μητέρα την βοήθησε να "ξεφορτωθεί" το βρέφος.

Οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του μωρού αλλά και το πώς το στραγγάλισε και αμέσως μετά η 52χρονη το πήρε και πέταξε στον σκουπιδοτενεκέ είναι ανατριχιαστικές.

Σύμφωνα με το cnn και οι δύο γυναίκες στις καταθέσεις τους, περιγράφουν με σοκαριστικό τρόπο το πώς η 19χρονη γεννούσε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού και η 52χρονη ήταν απ’ έξω από την πόρτα, ενώ προκαλεί σοκ και η λεπτομέρεια ότι η 19χρονη ζήτησε από τη μητέρα της, μόλις γέννησε, χαρτιά για να βάλει στο στόμα του μωρού ώστε να σταματήσει να κλαίει.

Και οι δύο γυναίκες μένουν σε διαμέρισμα πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε το βρέφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου