Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

16 σημάδια που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Yuri Milner και ο Βρετανός αστροφυσικός Stephen Hawking ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν και να έρθουν σε επαφή με κάποια μορφή ζωής στο διάστημα. Η ύπαρξη εξωγήινων αποτελούσε ανέκαθεν θέμα συζήτησης για τους αστρονόμους εδώ και αιώνες αλλά κανείς δεν κατάφερε να αποδείξει με βεβαιότητα ότι υπάρχει ζωή και πέρα από τον πλανήτη μας. Από τον αιγυπτιακό πολιτισμό μέχρι τα UFO, ρίξτε μια ματιά στα 16 σημάδια που μας κάνουν να πιστεύουμε πως δεν είμαστε μόνοι μας.


Το Microchip του Ναπολεοντα
Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα ξένο αντικείμενο 12,7 mm στο κρανίο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Ο ίδιος ο Ναπολέων είχε πει ότι τον κρατούσαν φυλακισμένο "περίεργοι" άνθρωποι όταν εξαφανίστηκε για αρκετές ημέρες το 1974. Σύμπτωση; Μπορεί και όχι.



Αιγυπτιακα ιερογλυφικα
Αιγυπτιακά ιερογλυφικά απεικονίζουν ιπτάμενα αντικείμενα που μοιάζουν με εξωγήινα και ενδεχομένως επισκέφθηκαν τον Νείλο στο παρελθόν.

Μαρτυριες στο Μπονιμπριτζ της Σκωτιας
Η μικρή πόλη Μπόνιμπριτζ στη Σκωτία είναι γνωστή ως η πρωτεύουσα των UFO της Σκωτίας και όχι αναίτια. Πάνω από 300 μαρτυρίες κατά μέσο όρο παρουσίας UFO καταγράφηκαν σε ένα χρόνο στην περιοχή αυτή.
(Φωτο) Έγγραφο από τα Εθνικά Βρετανικά Αρχεία δείχνει την καταγγελία μιας μαρτυρίας UFO.


Εξωγηινη συγκομιδη
Όταν μια ομάδα Βρετανών επιστημόνων έστειλαν ένα αερόστατο στα ανώτερα στρώματα της στρατόσφαιρας το 2013, έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν κατά την επιστροφή του ότι περιείχε ζωντανούς οργανισμούς. Οι επιστήμονες είναι πεπεισμένοι ότι οι οργανισμοί αυτοί προήλθαν από το διάστημα.


Η Ευρωπη ο φυσικος δορυφόρος του Δια
Πρόσφατες έρευνες πιθανολογούν ότι στον φυσικό δορυφόρο του Δία, την Ευρώπη, μπορεί να υπάρχουν κατεψυγμένα κόκκινα βακτήρια. Γεγονός που οδήγησε τους επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι η παρουσία των βακτηρίων μπορεί να υποδεικνύει την ενδεχόμενη δημιουργία εξελιγμένης μορφής ζωής στο μέλλον.
Φωτο: Εικόνα της Ευρώπης που δημοσιοποιήθηκε από τη NASA στις 12 Νοεμβρίου 1996.


Σκορπιοι στην Αφροδιτη;
Μετά τις εικόνες του Venera-13 από την Αφροδίτη το 1982, ο Ρώσος επιστήμονας Leonid Ksanfomaliti ισχυρίστηκε ότι ενδεχομένως να υπάρχουν μορφές ζωής που μοιάζουν με σκορπιούς στον πλανήτη Αφροδίτη.
Φωτο: Στην εικόνα αυτή του πλανήτη Αφροδίτη, βλέπουμε ότι η σκοτεινές περιοχές που βρίσκονται διάσπαρτες στην επιφάνεια του πλανήτη αποτελούνται από εξαιρετικά ομαλές επίπεδες περιοχές που σχετίζονται με πτώσεις μετεωριτών.


Εξωγηινα απολιθωματα
Ερευνητές ανακάλυψαν ένα βράχο από τον Άρη στην Ανταρκτική και ισχυρίζονται ότι περιείχε απολιθωμένα νανο-βακτήρια. Γεγονός που οδήγησε στο πιθανό συμπέρασμα ότι δισεκατομμύρια χρόνια πριν τέτοιου είδους βράχοι βρέθηκαν στον πλανήτη μας και μπορεί να δημιούργησαν τη ζωή με τη σημερινή της μορφή.
(Φωτο) Φωτομικρογραφία του Μετεωρίτη από τον Άρη Alh84001 με επιμήκη δομή που προσομοιάζει με απολίθωμα μικροοργανισμού (κέντρο).


Τα ισχυρα σηματα
Το 1977, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο έπιασαν σήματα τα οποία ταξίδεψαν επί πάνω από 200 εκατομμύρια έτη φωτός στο διάστημα μέχρι να φθάσουν σε εμάς. Τα ιδιαιτέρως ισχυρά αυτά σήματα εξέπληξαν τους επιστήμονες οι οποίοι προσπαθούν να εντοπίσουν την πηγή τους.

Το μικροβιο του Αρη
Πρόσφατα, Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν έναν μικροοργανισμό ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός σε επικίνδυνες ακτινοβολίες αντίθετα από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα σε παρόμοιους οργανισμούς στη Γη. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το μικρόβιο προήλθε από τον Άρη και τείνουν να πιστέψουν ότι υπάρχει τελικά ζωή και σε άλλους πλανήτες.

Μεθανιο στην ατμοσφαιρα του Αρη
Το μεθάνιο παράγεται σε φυσιολογικές συνθήκες από τους ζωντανούς οργανισμούς και στην ατμόσφαιρα του Άρη βρέθηκαν τεράστιες ποσότητες μεθανίου, γεγονός που δίνει τροφή, για άλλη μια φορά, στις εικασίες ότι μπορεί να υπάρχει ζωή στον Άρη.

Πρεσβειρα των εξωγηινων
Η Μαλαισιανή αστροφυσικός Mazlan Othman είναι διευθύντρια του γραφείου του ΟΗΕ για τα θέματα του διαστήματος (UNOOSA) και χειρίζεται όλες τις δραστηριότητες που αφορούν στο διάστημα. Η Mazlan έχει σαν αρμοδιότητα να συναντήσει τους εξωγήινους επισκέπτες και να συντονίσει τις ανθρώπινες ενέργειες σε περίπτωση που επικοινωνήσουν μαζί μας Αρειανοί.

Παρα λιγο συγκρουσεις στον αερα
Σήμερα οι πιλότοι δεν ανησυχούν μόνον για την γνωστή εναέρια κυκλοφορία. Τελευταία, σημειώθηκαν περιστατικά κατά τα οποία ένα εμπορικό αεροσκάφος συγκρούστηκε με UFO. Ένας πιλότος ανέφερε ότι είδε ένα ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα "δέλτα" να κατευθύνεται προς το αεροσκάφος του καθώς πετούσε προς το Μάντσεστερ της Αγγλίας. Το UFO εξαφανίστηκε πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει για να αποφύγει τη σύγκρουση.


Το επιχειρημα του Drake
Ο γαλαξίας μας περιλαμβάνει περισσότερα από 400 δισεκατομμύρια αστέρια και οι επιστήμονες πιστεύουν ότι περίπου τα μισά από αυτά τα αστέρια έχουν τουλάχιστον έναν πλανήτη στην τροχιά τους. Ο αστρονόμος και αστροφυσικός Dr. Frank Drake θέτει ένα εύλογο επιχείρημα υποστηρίζοντας πως όταν ο αριθμός των πλανητών είναι τόσο μεγάλος είναι πιθανόν να υπάρχει κάπου κάποια μορφή εξωγήινης ζωής.


H ιστορια της εφημεριδας Erie Morning news
Την 1η αυγούστου του 1966, η εφημερίδα Erie Morning News δημοσίευσε άρθρο στο οποίο αναφερόταν ότι εμφανίστηκε UFO στο Πάρκο του Πρεσκ Άιλ στην Πενσιλβάνια, με μάρτυρα την Betty Klem η οποία είδε ένα φως να κατεβαίνει προς το μέρος της στα 700 μέτρα από εκεί που στεκόταν η ίδια.


Τι ειδε το Apollo 11
Όταν οι Αμερικανοί αστροναύτες πάτησαν στο φεγγάρι κατά τη διάρκεια της αποστολής του Apollo 11, είδαν ένα ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας να πετά κοντά τους. Στην αρχή νόμισαν ότι ήταν τμήμα του πυραύλου SIV- B ο οποίος είχε αποκολληθεί, ο οποίος όμως στη συνέχεια βρέθηκε περίπου 10.000 χλμ. μακριά. Πρόκειται για μυστήριο το οποίο δεν έχει λυθεί από τους επιστήμονες μέχρι σήμερα.


Μυστηριωδη ραδιοφωνικα σηματα
Οι αστρονόμοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους Αρειανούς στέλνοντας συχνά ραδιοφωνικά σήματα στο διάστημα επί δεκαετίες τώρα. Το 2004, παρατήρησαν ένα σήμα αγνώστου ταυτότητας το οποίο ενισχυόταν και θεώρησαν ότι ενδεχομένως να επρόκειτο για εξωγήινους που επιχειρούσαν να επικοινωνήσουν μαζί μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου