Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Απίστευτο περιστατικό στις Πανελλαδικές. Μαθητής έφυγε από την αίθουσα με τις απαντήσεις

Eνα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε εξεταστική αίθουσα των Χανίων κατά τη διάρκεια των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως δημοσιεύει το candiadoc.gr την περασμένη Δευτέρα σε Λύκειο στο κέντρο της πόλης, μαθητής που διαγωνιζόταν στις πανελλήνιες κατά τη διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας αντί να παραδώσει στον επιτηρητή το τετράδιο με τις απαντήσεις του, παρέδωσε τις ερωτήσεις – εκφωνήσεις των θεμάτων και έφυγε από την αίθουσα παίρνοντας μαζί του το τετράδιο με τις απαντήσεις που είχε γράψει!
Στη συνέχεια επέστρεψε μία ώρα μετά στην αίθουσα με το τετράδιο των απαντήσεων του, λέγοντας πως κατά λάθος μπέρδεψε τα χαρτιά!

Για το περιστατικό έχουν κινηθεί διαδικασίες σε πειθαρχικό επίπεδο και αυτός είναι ο λόγος που ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Στ. Ζερβάκης, αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις επί τούτου, όταν τα “Χανιώτικα Νέα” επικοινώνησαν μαζί του για να επιβεβαιώσει ή όχι το συμβάν.

1 σχόλιο:

  1. Δεν έπρεπε να επιστρέψει ο χαζός ο μαθητής αφού κανένας δεν κατάλαβε ότι δεν παρέδωσε τις απαντήσεις. Και όταν θα έβγαιναν τα αποτελέσματα έπρεπε να διεκδικεί το "χαμένο" γραπτό του μαζί με ένα ολοστρόγγυλο 20. Ποιος θα είχε επιχειρήματα να του το αρνηθεί;
    Αυτά συμβάινουν όταν η αξιολόγηση των μαθητών βασίζεται σε γραπτά 4 μαθημάτων και όχι στην πορεία 15 ετών στα μαθητικά θρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή