Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Στην Καστανιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα αιωροπτερισμού

Το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού SERVIA OPEN 2018 πραγματοποιείται στην πίστα της παλιάς Καστανιάς Σερβίων του Δήμου Σερβίων Βελβεντού και θα διαρκέσει έως τις 8 Ιουλίου 2018..
Παράλληλα θα διεξαχθεί το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού 2018, όπου οι επιδόσεις του κάθε Έλληνα αθλητή θα προσμετρήσουν για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδος, της Εθνικής Ομάδος και θα προσμετρήσουν στην Παγκόσμια κατάταξη της FAI. Επίσης προσμετρούν στην αξιολόγηση των Σωματείων.

Το Πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, την Τοπική Κοινότητα Καστανιάς και τον Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς.
Η τοποθεσία που επιλέχθηκε είναι το όρος Τίταρος της οροσειράς των Πιερίων και το όρος Όλυμπος. Κέντρο των αγώνων είναι η Καστανιά του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

 Οι αιωροπτεριστές θα απογειώνονται από σημείο που βρίσκεται σε υψόμετρο 1100μ. και θα πετούν έχοντας ως θέα τη Λίμνη Πολυφύτου, την Γέφυρα Σερβίων, τα Πιέρια και γενικότερα μια περιοχή με μοναδικές φυσικές ομορφιές.



ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου