Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Πέντε ακόμα χρόνια φυλάκιση για τον φερόμενο ως δολοφόνο της Ανθής Λινάρδου

Για πρόκληση βλάβης στην πεθερά του

Ο φερόμενος ως κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ανθής Λινάρδου καταδικάστηκε τη Δευτέρα πρωτοδίκως στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο των Γρεβενών με πέντε χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή με την κατηγορία της απειλής για πρόκληση και προσφοράς για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος. Συγκεκριμένα κατηγορούνταν ότι παρότρυνε άλλον συγκρατούμενό του στις φυλακές των Γρεβενών να προκαλέσει κακό στην μητέρα της Ανθής.
Η υπόθεση είχε έρθει και πάλι στα δικαστήρια, αλλά είχε αναβληθεί. Την προηγούμενη Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου είχε προγραμματιστεί η δίκη, όπου και διεκόπη επειδή δεν ήταν παρόν ο βασικός μάρτυρας. Ο εισαγγελέας διέταξε την βίαιη προσαγωγή του και τελικά η δίκη συνεχίστηκε τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.

Παρόντος του βασικού μάρτυρα, επίσης κρατούμενου στις φυλακές, το κατηγορητήριο εκδόθηκε κατά τις 4 το μεσημέρι για πέντε χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή. Οι κατηγορούμενοι ήταν δύο, αλλά η ποινή επιβλήθηκε μόνο στον πατέρα των παιδιών της αδικοχαμένης Ανθής Λινάρδου με τον άλλο κατηγορούμενο να αθωώνεται. Να θυμίσουμε ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και διεκδικεί μια αμεσότερη επικοινωνία με τα παιδιά του.




prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου