Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ελένη Τοπαλούδη: Καταγγελίες φωτιά για τον 19χρονο Αλβανό – Άνοιξαν στόματα που έμεναν κλειστά!

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για το έγκλημα που συντάραξε τη χώρα. Ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες...
Αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για βιασμό φαίνεται πως βρίσκεται ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.


Οι καταγγελίες που “καίνε” τον 19χρονο προέρχονται από μία 18χρονη, η οποία είπε στους λιμενικούς της Ρόδου ότι τη βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα και από μία 17χρονη και ακόμη μία 18χρονη, οι οποίες φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει. Ωστόσο, οι τρεις κοπέλες απέφυγαν να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία.

Εν τω μεταξύ, αυξάνεται το μυστήριο στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας καθώς η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κοπέλας δεν έδειξε καμία επικοινωνία μεταξύ της κοπέλας και των δύο κατηγορουμένων.

Το γεγονός αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς -υποτίθεται- η 21χρονη διατηρούσε σύντομο δεσμό με τον 19χρονο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη και ο 19χρονος κατηγορούμενος επικοινωνούσαν μέσω της εφαρμογής Messenger. Γι’ αυτό και αναμένεται και η άρση απορρήτου και στο Messenger, προκειμένου να αντλήσουν οι Αρχές χρήσιμες πληροφορίες.




Πηγή: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου