Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Η Τσιτσούλα σκέφτεται να κατέβει πραγματικά για δήμαρχος- «Τον τελευταίο καιρό η αποκριά μπασταρδεύεται. Θέλουμε Νιάημερο, φεστιβάλ ή κοζανίτικο καρναβάλι;»

O Μανώλης Μαρκόπουλος μίλησε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του prlogos.gr για την φετινή του παράσταση, αλλά και την κοζανίτικη αποκριά 2019. «Μετά από παρέμβαση της ίδιας της Κοζάνης που ήρθε σαν όραμα στην Τσιτσούλα, την έπεισε να κατέβει για δήμαρχος» ανέφερε ο Μανώλης αστειευόμενος . «Ετοιμάζονται όλοι στην οικογένεια, το πώς θα πούμε το συνδυασμό, τα ψηφοδέλτια.. .

Η Τσιτσούλα έρχεται σε αντιπαράθεση με την κα Γκαβοπούλου και ακολουθεί το ντιμπέιτ» συμπλήρωσε για το σενάριο του έργου, το οποίο ίσως να του δώσει το ερέθισμα να κατέβει πραγματικά για δήμαρχος. Οι Κανακερίσιοι εκκινούν από την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 9 η ώρα μέχρι και το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 7 στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον.

Σε ερώτηση για την φετινή οργάνωση της αποκριάς είπε: «Η αποκριά έχει χάσει τα τελευταία χρόνια την αίγλη της. Βλέπω να αναφέρονται όλα τα καρναβάλια εκτός της Κοζάνης , το κοζανίτικο καρναβάλι είναι η παράδοσή της. Τον τελευταίο καιρό μπασταρδεύεται. Θέλουμε Νιάημερο, φεστιβάλ ή κοζανίτικο καρναβάλι;» αναρωτήθηκε. Όποιος δεν ξέρει ρωτάει συνέχισε .»Επικρατεί ένα κλίμα εμπάθειας σε κάποιο πρόσωπα που έχουν αφήσει όνομα στο κοζανίτικο καρναβάλι και αυτό δημιουργεί προηγούμενο για την κοζανίτικη αποκριά. Πρέπει να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή» απάντησε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου